2777
2789
عنوان

بچه ی طلاق

240 بازدید | 42 پست

پسر عمم و خانومش وقتی پسرشون نوزاد بوده جدا شدن 

مادر بچه هیچ زمان پسرشو ندیده و الان پسره ۷ سالشه..کنار پدربزرگ و مادر بزرگش بزرگ شده..خیلییی من عصبی هستش ..امروز بهم گفت من وقتی نینی بودم مامان داشتم؟قلبم تیر کشید

کی باید بهش توضیح داد راجع ب طلاق مادرش؟و اینم بگم پسره ۷ سالشه ولی خیلی شکننده و ضعیف رفتار میکنه مث ۴ساله ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلیل عصبی بودنش چی میتونه باشه؟پدر بزرگ مادر بزرگش خیلی پیرن و بی حوصله پدرش هم راه دور کار میکنه&n ...

من فک میکنم مادر و پدرش زمان بارداری با هم دعوا و درگیری داشتن و این روی جنین اثر گذاشته به همین دلیل الان بچه عصبیه

آخخخخخخخخخخخخ قلبم!منم پسر 7ساله دارم!خدا از پدرومادر بی فکرش نگذره ان شاالله!

لطفا برای عاقبت بخیریش دعا کنید خییلی مظلومه...رفتارش مث ۴ ساله هاس..هیچی هم بلد نیست شمارش رنگ یا هر چی 

چون پدرمادربزرگش اینا بی سواد بودن