2777
2789
عنوان

عزیزایی ک میتونین ازمایش رو تفسیر کنین تشریف بیارین❤❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 23 پست
عزیزم خودت به راحتی میتونی بفهمی جلوشون نوشته نرمالش مثلا باید بین فلان تا فلان باشه بعد اونی که مشک ...

اها مرسی از راهنماییت عشقم😘

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  
ازمایش دوم تخصصی تره خیلی سر در نیاوردم ولی ویتامین دی کم داری  اونو باید دکتر ببینه ولی اولی ...

دست گلت درد نکنه زحمت کشیدی❤

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما جای خصوصی میرین که انقد گرون درمیاد من واسه چکاب کامل رفتم بیمارستان دولتی سی و هشت تموم شد برا ...

بیمارستان هم خیلی شلوغه هم حالا حالا جواب طول میکشه

ما بیمارستان رجایی کرج میرفتیم اونم چندتا خطا داد الان هیچ دکتری قبول ندارع ازمایش اونجا رو مخصوصا اگه تخصصی باشه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
حتما جای خصوصی میرین که انقد گرون درمیاد من واسه چکاب کامل رفتم بیمارستان دولتی سی و هشت تموم شد برا ...

اره همینطوره 

بله واسه شماها که باردارین بیمارستان یا جاهای دولتی تو شرایط فعلی کرونا اصلا خوب نیس. همون مراکز خصوصی بهتره. شوهر تو اینجور مواقع باید دست به جیب بشه دیگه که خانمش اذیت نشه. 

برای من شد ۷۹۶ تومن😑 فکر کردم تهش میشه ۴۰۰ ولی رفتم اونجا با شوک عظیمی رو ب رو شدم😂😂😂😂

دکتر من هرچی آزمایش بود نوشته امروز رفتم آزمایشگاه گفت 1500 میشه ولی چون ناشتا نبودم انجام ندادم

عزیزم من خودم پیش   خانم دکتر  ماموریان اصفهانی  تو بلوار میر داماد   میرم اگر د ...

مرسی عزیزم، ولی من خودم پیش دکتر مهتاب کریمی تو ساری میرم ک الان برای خرداد نوبت دارم برا همین گفتم زودتر ببینم ازمایشم چجوریه تا اونموقع طاقت نداشتم😂😂

دکتر من هرچی آزمایش بود نوشته امروز رفتم آزمایشگاه گفت 1500 میشه ولی چون ناشتا نبودم انجام ندادم

اووووف چقد گرون شد ازمایشت🙄😑