2777
2789

سلام خانما صبحتون ب خیر❤😘

ازمایش کلی و تیروئید دادم برای چکاپ قبل از بارداری لطفا ببینین چجوریه، مرسی 🌷🌷

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر شد من امروز دادم با بیمه شد ۵۴۵دود از کلم بلنده هنوز

برای من شد ۷۹۶ تومن😑 فکر کردم تهش میشه ۴۰۰ ولی رفتم اونجا با شوک عظیمی رو ب رو شدم😂😂😂😂

رفتم همبرگر خریدم روش نوشته بود ۱۰۰% گوسفندی! وقتی که خوردم فهمیدم منظورش با من بود🐑  

ویتامین دی خیلی کمه 

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
برای من شد ۷۹۶ تومن😑 فکر کردم تهش میشه ۴۰۰ ولی رفتم اونجا با شوک عظیمی رو ب رو شدم😂😂😂😂

منم ببین ۳۰۰برده بودم یهو گفت خانوم فلانی بیا پا صندوق ۵۴۵😐گفتم بیمه دارما گفت بیمه ۱۱۱تومن کم کردم شلوغم بود اصلا ابروم رفت گفتم صبر کنید الان میام میدم تا شوهرم پول بریزه شر شر عرق شرم ریختم

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
واقع؟ ممنونم عزیزدلم، بعدی رو هم بگو😘

عزیزم خودت به راحتی میتونی بفهمی جلوشون نوشته نرمالش مثلا باید بین فلان تا فلان باشه بعد اونی که مشکل دار بود بزن نت ببین چیه

من با تو و دخترام ،خوشبخت ترینم 
ویتامین دی خیلی کمه 

اینو یکم حدس میزدم چون اصلا در معرض نور افتاب نیستم و قرصش رو هم چند وقته ک مصرف نکردم

منم ببین ۳۰۰برده بودم یهو گفت خانوم فلانی بیا پا صندوق ۵۴۵😐گفتم بیمه دارما گفت بیمه ۱۱۱تومن کم کردم ...

هعیییی خدا، واقعا هزینه همه چی رفته بالا، ایشاا.. ک همه چی درست میشه عزیزم😍