2777
2789
عنوان

علائم کم کاری تیروئید

52509 بازدید | 59 پست

دوستان کسی اینجا هست بتونه منو راهنمایی کنه. چند وقته  خستگی شدید دارم همش بی حالم و دست و پام شبا زیاد خواب میره حس میکنم علائم کم کاری تیروئید دارم. 

توی آشناهاتون کسب رو داشتین که مشکل تیروئید داشته باشه؟

اگه اره میشه توضیح بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم.به علائم کار نداشته باش که حالا چن موردشو میگم بهت اما فقط از ازمایش معلوم میشه اینم بگم حتما بگین آنتی تی پی او رو هم با تیرویید براتون بنویسن من خودم تیروییدم روی مرز بود اما انتی تی پی اوم مثبت شد و قرص میخورم.ریزش مو چاق شدن درحد دو تا چهار کیلو ب بالا میگن سرد مزاجی هم هست و عصبی شدن

علایم نداشمو ندارم

ولی دوهفته قبل باردارشدنم تست دادم کم کاربود

ایشالا الانم بعدزایمانمه تست بدم درست بشه

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
خواب آلودگی خستگی پریود نامنظم‌شکم بزرگ چاقی اشتهاد زیاد عصبی 

من همش دلم میخواد چیزای شیرین بخورم🥲 توی حالت عادی همش خسته ام ماه رمضون که رسما جنازه بودم

فقط ازمایش بدی مشخص میشه. تیرویید بعضی وقتها علائمش مشخص نیس. این چیزایی که شما میگی از کم خونی هم م ...

هر وقت کم خون میشم متوجه میشم و قرص اهن میخورم خوب میشم اینجوریه که چشمام سیاهی میره وقتی کم خون میشم ولی این یه جور دیگس اینجوریه که اصلا دلم نمیخواد تکون بخورم از جام