2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از آینده میدونه؟

نه اونا هیچ اطلاعاتی از اینده ندارن ، فقط توان ذهن‌خوانی و‌اطلاع از گذشته رو دارن ، اونم‌ نه ماله همه ، از ذهن‌خوانی و اطلاعات درمورده افراد مومن محروم‌هستن 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
از کجا جن مسلمون و کافرو تشخیص بدیم از هم.  

این قدرت رو‌ندارید ، چون اونا خیلی زرنگ هستن و‌قابلیتی هایی دارن که شما ازش بی بهره هستین ، یه نفر بود که خودش فرد بزرگ و مطلعی  بود ، سالها با یه جن در ارتباط بود و فکر میکرد از اجنه ی مقرب هست ، یعنی اون بهش اینو گفته بود ، و چندین سال به همین شکل بهش حقه زد ،  اخرش فهمید از کافراشون بوده 

درخواست دوستی قبول نمیکنم
این قدرت رو‌ندارید ، چون اونا خیلی زرنگ هستن و‌قابلیتی هایی دارن که شما ازش بی بهره هستین ، یه نفر ب ...

. من یک پیرمرد نابینایی میشناسم که از قدیم با اجنه در ارتباط بوده اما طوری نبوده که آنها را احضار کند بلکه آنها خودشان به سراغش می آیند حتی خودش از زمان آمدنشان خبر ندارد وقتی هم جنها می آیند برای آنها روضه امام حسین میخاند و سخنرانی مذهبی درمورد نماز و روزه و اصول و فروع دین و... میکند در اینکه او با جن در ارتباط هست من شکی ندارم. ولی میخاهم بدانم که از کجا بفهمم جنیانی که با او در ارتباط هست مومن هستند یا کافر؟! و چقدر میشود به حرفهایشان اطمینان کرد؟!؟ . چون شنیده ام کسانی که جن احضار میکنند جن مسلمان و کافر ممکن هست باهم احضار شوند ولی این فرد خودجنها به سراغش میروند و احضاری در کار نیست. و اینکه خودش هم میگویند من تحویل داده جنها هستم آنها تحویل من نیستند.و حتی وقتهایی در خانه تنها هست و کسی نیست هم سراغش می آیند. واینکه در ماه محرم و رمضان اشیا گم شده را پیدا نمیکنند.