2777
2789

برای اینکه یاد بگیرید همینقدر طبیعی ادیت کنید و توو کلاس اموزشی شرکت کنید کلمه "کلاس" رو به پیج اتلیه مجازی سارینا (the.best.online.photos) توی اینستا دایرکت کنید. (بدون بلد بودن هیچ نرم افزاری از قبل و فقط با گوشی انجام میشه)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی چقدر خوب من نتونستم دخترموببرم اتلیه اینجوری که باشه بتونم پیداش کنم خوب میشه

عزیزم به پیج اتلیه مجازی سارینا توو اینستاگرام برید و اونجا دایرکت بدید، هزینه هر عکس ۲۰ تومنه، اگه هم میحوایید یاد بگیرید خودتون درست کنید توی کلاس ها شرکت میکنید

چجوری آموزش میدید؟ 

سلام دوست عزیز 😊
آموزش ما برای ادیت و جایگزینی صورت میباشد و شامل موارد زیر است 👇 :
1. آموزش سرچ تم با کیفیت بالا برای ادیت عکس🔍
2. آموزش چگونگی تشخیص و انتخاب عکس منطبق با تم مورد نظر (یه آموزش بینظیر)
3. آموزش قرار گیری صورت بر روی تم و یکسان سازی نور و رنگ و ادیت نهایی (در ۴ ویدیو)📱
4. آموزش افزایش کیفیت عکس
5. آموزش پاک کردن نوشته و مارک از روی عکس

این نرم افزار پیکس آرت نیست (چون پیکس آرت کیفیت رو کم میکنه و کار جایگزینی چهره اش سخت تره)
نرم افزار روی گوشی اندروید نصب میشه😊🤗

اموزش جایگزینی چهره با نرم افزار معرفی شده توسط من رو هیچ کجا پیدا نمیکنید؛ اگه پیدا کردید پول شما پس داده می شود!

قیمت کلاس آموزشی ما ۱۵۰ هزار تومن هست که ۳۵ درصد تخفیف خورده و فقط ۹۸ هزار تومان شده 💸

بعد از واریز وجه به پیج اموزشمون که خصوصی هست درخواست فالو میدید و فیلم ها با توضیح ریز‌ترین نکات رو تماشا میکنید! (پس کلاس انلاین نیست که نگران باشید نتونید تو کلاس شرکت کنید و هزینه تون از بین بره) 👌

تا ۲ ماه از شما پشتیبانی میشه و به سوالاتتون با حوصله و کامل پاسخ داده میشه.

برای شرکت در کلاس کلمه "کلاس" رو به پیج اینستام دایرکت کنید.