شوهر من هر غلطی میکنه هر کاری میکنه و کرده برا آزار من بدون ذره ای پشیمانی بعد فکر میکنه خیلی لطف میکنه میاد برا رابطه بدون هیچگونه دلجویی حرفی من از رابطه با این موجود بیزارم حالم بهم میخوره بعد اون فکر میکنه یه مدال داره بمن میده تازه اگه چیزی هم بگم میگه رو بهت میدم یابو برت میداره جفت میندازی مثلا زندگی ما در یک قدمی جدایی بعد هر بار که میاد برا رابطه بعدش میگه من تمام تلاشم رو کردم و اومدم سمتت انگار من عاشق و کشته مرده اونم که بیاد انگار دعوتنامه فرستادم براش ایا اون درست میگه و همینجوره ؟؟؟یا شوهر من اینجوره
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
فقط واسه رابطه میاد؟ من جات بودم شرت اهنی میپوشیدم
اره فقط برا رابطه نه پول بهم میده نه خرجی نه پول خدمات و درمانی امروز رفتم عکس بندازم تو ماشین نشست نیومد تو که پول عکس نده یا عینک مجبور شدم خودم بگیرم هر بار برم خونه بابام مجبورم خودم کرایه ماشین بدم نه محبتی نه حمایتی هیچی هیچی فقط برا رابطه میاد اونم چیزی بگی فکر میکنه یه هدیه بزرگی بمن داده
همسرتون کاملا رفتارش اشتباه ست ... حرف دلتون رو مستقیم بزنید نزارید اذیت بشید
منو کتک زده خیانت کرده هیچ گونه عشق و محبتی نیست هیچگونه امنیت و حمایت مالی نیست بعد فکر میکنه رابطه تمام اینا رو برا من جبران میکنه تو دار و دنیا یه رابطه داره فقط
اره فقط برا رابطه نه پول بهم میده نه خرجی نه پول خدمات و درمانی امروز رفتم عکس بندازم تو ماشین نشست ...
خب عزیزم رابطه بخوره تو سرش
بهش اجازه نده بگو همینم ازت نمیخوام بهش بگو بلانسبت حیوانات هم بلدن رابطه داشته باش ولی رابطه انسان باید با محبت همراه باشه از نظر شرع و قانون وظیفشه خرج زندگی تو رو بده حتی اگه شاغل باشی چرا پول و خرجی بهت نمیده
از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم.