2777
2789
تورو خدا ج بده جای برش و بخیه های شما مشخصه؟؟؟ یا ن؟ 

عزیزم من لابیا کردم بیرونیک جای بخیه هوم معلومه ولی واژینو قسمت پرینه دوتا بخیه زده واسم من یه زایمان طبیعی هم داشتم اونجا جای بخیه معلوم نیست داخلم لب های بیرونی دوتا ازبخیه ها مشخصه

عزیزم من لابیا کردم بیرونیک جای بخیه هوم معلومه ولی واژینو قسمت پرینه دوتا بخیه زده واسم من یه زایما ...

برا من که ظاهرش بد شده ( ناحیه پرینه ام چاله چوله دار شده ؛ مثلاً یه قسمت ورم داره یه قسمت گود شده اصن نمیدونم چندتا بخیه زده مثلاً زیباییه ولی انگار یه خیاط ناشی پارچه ی ضخیمو گذاشته زیره چرخ خیاطی و سوزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برا من که ظاهرش بد شده ( ناحیه پرینه ام چاله چوله دار شده ؛ مثلاً یه قسمت ورم داره یه قسمت گود شده ا ...

نه برای من قسمت پرینه صاف وخطی بخیه خورده وفقط دوتاش معلوم بود ک یکیش افتاده فک کنم نابقیو داخلی زده باشه چون اون دوتایی هم ک زده قسمایک پرینه تمام به واژن میرسه  چقدرشد هزینه جراحیت؟ برای من ۵م واژینو ۵تومنم لابیا

من لابیا انجام ندادم ؛ از اول درد نداشتم خدارو شکر مسکن هایی هم که دکتر واسم نوشته بود رو هم چون درد ...

عزیزم شما عمل واژینوپلاستی انجام دادی چطوره حالت 

بهتر شدید خداروشکر بعد عمل مشکلی براتون پیش نیومد

هیچ کسی رو به مقام خدایی بالا نبر...میره اون بالا واست عذاب نازل می‌کنه!!
۴ میلیون به واژینو دادم

میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنید سوال خصوصی داشتم عزیزم 

واقعا به اطلاعاتتان نیاز دارم

من ۷روزه انجام دادم تودردنداری؟من لابیا هم انجام دادم درد دارم نمیتونم بشینم ترشح سفیدصورتی هم دارم& ...

عزیزم میشه لطفا درخواست دوستی مو قبول کنید لطفاچندتا سوال داشتم در باره عمل تون 

آخه منم می‌خوام انجام‌ بدم‌ شوهرم رضایت نمی ده و میخواد بره ازدواج کنه