2777
2789

سلام من یک اشنا و فامیلی دارم،  پسر هستند . ایشون قصد دارند در اینده نزدیک به کار کارگردانی و بازیگری و فیلمنامه نویسی مشغول شوند و من چند تا از فیلمنامه هاش رو دیدم واقعا نوشتار طنز قوی دارن. و به این اصل توجه دارند که طنز نباید با مسخره کردن اشتباه گرفته شه. حالا از من خواستند که اینجا نظر سنجی بزارم که نظر شما مردم رو بدونن . سخنی که ایشون به من گفتند تا از شما بپرسم.  و من کپی زدم تا شما ببینید👇👇

سلام دوستان من یک پسر ۱۷ ساله هستم. من قصد دارم که یک الی دو سال دیگر ( ۱۸ یا ۱۹ سالگیم) اگه خدا خواست و زنده بودم کارم رو شروع کنم. و هر سال یک سریال طنز و کمدی ، ۹۰ الی ۱۰۰ قسمته برای تلویزون بسازم. و واقعا به این کار عشق دارم.

من اعتقاد دارم که نسل جوان امثالی مانند مهران مدیری دیکر در تلویزون ندارد  و باید یک مهران مدیری جدیدی در عرصه تلویزون ظهور کند و من میخواهم اولین نفر بعد از اقای مدیری باشم که هر سال یک سریال کمدی ۹۰ شبه بسازم برای شما عزیزان دلم. سریال هایی مانند پاورچین و نقطه چین و خانه به دوش و بزنگاه و .... البته با شکلی متفاوت و جدید و طنز.

الان هم نظر شما دوستانم را میخواهم که آیا از من استقبال میکنید و دوست دارید که من هر سال تا زمانی که زنده هستم ،  سریال های طنز ۹۰ شبی برای تلویزون بسازم ؟؟ خودم هم بازی خواهم کرد .

بله دوستان این نوشته بالایی مال همون اقوامم بود که از من  خواست پیامش رو تاپیک کنم طنز هاش هم مانند سریال های خانه به دوش و نقطه چین و پاورچین و متهم گریخت و... هست البته سبک جدید. و تیکه کلامی هم زیاد داره.

تعداد رای : 157
نظرسنجی
بلی . عالیه و اگه هر سال طنز ۹۰ شبی بسازن خیلی هم محبوب و مشهور میشن
139
88%
خیر. اصلا به طنز علاقه ندارم و خوب نیست
18
11%
تاپیک های قبلی مال بنده نیستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهران مدیری خلاق بود  نون خلاقیتش رو میخوره که بعدش هم شانس باهاش یار یود و باقی موارد یک مهر ...

کپی نیست 

جدیده این مثال زد.☺

تاپیک های قبلی مال بنده نیستند

موفق باشن 🌸

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡