2777
2789
عنوان

تنظیم خواب نوزاد

129 بازدید | 3 پست

سلام بچه ها بچه من ۱ ماه و ۲۰ روزشه شبا ساعت ۸‌ونیم ۹ میخوابه تا ۲‌ونیم اون موقع شیر میخوره باز میخوابه تا نزدیک ۵ باز شیر میخوره دیگه نمیخوابه تا ۹- ۹ونیم صب😫 چیکار کنم خواب صبش طولانی تر شه؟ شبا نمیتونم بیشتر بیدار نگهش دارم ساعت خوابش میشه گریه میکنه

عزيزم براي اينكه قندش نيوفته خداي نكرده بايد هر دو ساعت حد اكثر سه ساعت يه بار حتي اگر بيدار نشد بيدارش كني شير بدي

فعلا فكر خواب شبانه خودتو از سرت بيرون كن

قدم جوجه كوچولوتم مبارك

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مشکل افسردگی داری و قرص میخوری؟

این قرصا شاید برای مدت محدود خوبت کنن ولی یا معتادت میکنن به خودشون یعنی وقتی استفاده نکنی حالت بد میشه یا بعد مدتی اثرشون از دست میدن

میتونم کمکت کنم در کمترن زمان ممکن حالت روحیت بهتر شه بدون هیچ قرص و دارویی

افسردگی بیماری بیرونی نیست که قرص بخوری این مشکل درونی هست باید از درون حلش کرد 

اگر شخصی میشناسی که میتونه قدم به قدم کنارت باید جلو کمکت کنه بهتر بشه حالت  و مورد اعتماده با اون برو جلو اگر نداری میتونم کمکت کنم  نیاز به پولی هم نیست 

مایل بودین درخواست بدین

در ضمن حتما پروفایلمو اول چک کنید بعد  درخواست خواستین بدین

موفق باشین

سلام این افکار ماست که ما را غرق میکندو الا زندگی عمق زیادی نداردپس مراقب خودمون باشیم