2777
2789

خانمای عزیز از شما خواهش میکنم اگر تو سایت دیوار یا شیپور آگهی کار در منزل پردرآمد دیدید اعتماد نکنید. به خدا همشون کلاهبرداریه قانونیه.این شرکتها مثل ایران کارمند، فراعصر،تجارت الکترونیک پارسیان و ...دارن به صورت کاملا قانونی زیر نظر پلیس فتا از شما کلاهبرداری میکنن.روش کار این شرکتها اینجوریه که ابتدا باید یه مبلغی به عنوان حق عضویت یا هزینه پست پرداخت کنید و بعد در شرکت کار کنید ولی عملا هیچ وقت به شما کاری داده نمیشه و بعد از پرداخت هزینه شما رو مسدود و خطشون رو خاموش میکنند. و شما رو در گروه یا کانال شرکت عضو میکنن و در اونجا مثلا روزی ده تا کار تایپ میذارن ولی تایپ زمان دار که عملا شما نتونید در اون زمان مشخص تایپ رو برسونید و یا کار اینستاگرام که از شما میخوان همین شرکت رو در اینستا تبلیغ کنید و برای کار شما شرطهایی میذارن که عملا نتونید انجام بدید یا به حد نصاب نرسونید و از دریافت حقوق محروم بشید و بعد شما رو مقصر جلوه میدن. حالا پولی که از دست دادید به جهنم ولی اطلاعات شما در دست کلاهبردارهاست و اونا هر وقت که بخوان میتونن از این اطلاعات سو استفاده کنن.توی سایت دیوار پر از آگهی های کلاهبرداری اینترنتیه. یا بسته بندی مواد غذایی و دارو و پوشاک و ... اونا کار خودشون رو خوب بلدن.برای سیاه نمایی در روز به ده نفر واریزی حقوق دارند ولی شما حساب کنید که تو کانال ۱۷ هزار نفر عضو هستند و کار انجام میدن ولی کار ده نفر رو فقط قبول میکنن اونم با حقوق بسیار ناچیز. بقیه ها حتی اگر خوب کار کنند بازم حقوقی دریافت نمیکنن چون اینقدر ایراد میگیرن که شما رو مقصر جلوه بدن. کارهایی مثل گلسازی و شمع و ... برای اموزش از شما هزینه دریافت میکنن و یه قرداد الکی امضا میکنید و بعدش شما اگر ۲۴ ساعت شبانه روز هم کار کنید به حد نصاب مورد نظر اونا نمیرسید و به شما حقوقی داده نمیشه و اینجوریه که کاملا قانونی زیر نظر پلیس فتا با وعده حقوق بالا سرمایتونو از دست میدید.

جایی که اول کار پولی بخاد حتی هزار تومن چرا باید فریبشو کسی بخوره؟ هرکی خورد نوش جونش

کاربر مرد.  راست میگم بخدا. مرد و همه از شرش خلاص شدن.                                                  من جنگیدن رو یاد گرفتم. کاش همزمان یاد میگرفتم برای یه ادم باارزش بجنگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا من 40 تومن دادم تجارت الکترونیک کوفتی ک کار تایپ انجام بدم پولمو خورد حرومش بشه 

وای منم همینطور،هزاربارنفرینش کردم کسیوکه گولم زد،چون صدبارپرسیدم ازش ولی اصل ماجرارونگفت،منم پول ندارم اصلاوضع مالیم بده۴۲تومن دادم شایدپول کمی باشه ولی برای من زیاده خداازشون نگذره

دقیقا من 40 تومن دادم تجارت الکترونیک کوفتی ک کار تایپ انجام بدم پولمو خورد حرومش بشه 

من گولشونو نخوردم😁

ینی چی ک اول باید پول بده طرف !!!

ما اومدیم پول دربیاریم ن اینکع پول بدیم

وای منم همینطور،هزاربارنفرینش کردم کسیوکه گولم زد،چون صدبارپرسیدم ازش ولی اصل ماجرارونگفت،منم پول ند ...

اره بخدا واس منم زیاده از 100نفرم تو ی روز بگیرن کلی پولش میشه 

وزن اولیه 44😐هدف اول 47😅هدف دوم 50😍من میتونم....