2777
2789

داستان از این قراره که تو تاپیک قبل گفتم ی خاستگار دارم با اختلاف سنی 13 سال .

این آقا با وقاحت تمام موضوع ب این مهمی رو از من پنهون کرده بوده و توی جلسه ششم صحبتمون اونم بعد از اینکه من ازش پرسیدم جسته و گریخته گفت که سال 96 وقتی 28 سالش بوده میره خاستگاری یکی و برای آشنایی بیشتر صیغه 6 ماهه میکنن ولی بعد از دوماه ی گفته خودش صیغه رو بهم میزنن اما حرفاش از جایی جالب میشه ک میگه همه اهل محل مارو باهم دیدن و همه میگفتن عروسیت کی هست و اینا . ولی بعدشم میگه من حتی  لمسشم نکردم و هر بار فقط 5 دیقه دیدمش 

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلییییی بهم برخورد . ازش پرسیدم چرا بهم زدین؟ بهم میگه از وقتی اون اومد تو زندگیم برکت از زندگیم رفت کارم تعطیل شد . اخلاقم ون بهم نمیخورد و اینا . ولی از طرفی این اگه براش مهم بود که محرم باشه در زمان آشنایی چرا با من موضوع صیغه کردن رو مطرح نکرد ؟  تازه بهش رو بدم همین الانم در حد بوس و بغل میرفت گ هر جی میگفت من جواب نمیدادم.  و اینکه ازش پرسیدم صیغه مهریه داره مهریه چی دادین بهش ؟ برگشته میگه هیچی وقتی حتی لمسشم نکردم چی بدم . شما بودین باور میکردین؟ آدم صیغه کنه لمسشم نکنه گ اونم این آدم که میگم اگه رو میدادم منم بغل میکرد . خیلی اعصابم خورده انگار رکب خوردم  از یکی . 

فقط 11 روز دیگه به کنکور مونده. دارم میجنگم که داروساز بشم. یه صلوات با دل های پاکتون برای قبولی مهمونم کنید  خیلی ممنون  
یه تحقیق کن اگه راست میگه چه اهمیتی داره

اآخه حرفاش باهم تناقض داره   چجوری تو دوماه  همه دیدنشون؟

مگه  انقدر از بیشوهری  مردی که!!! حاضری با  19سال سن زن هرکسی بشی ولش کن مخصوصا که سراغ کار کثیفی مثل صیغه کردن رفته

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم
اآخه حرفاش باهم تناقض داره   چجوری تو دوماه  همه دیدنشون؟

من که گفتم تحقیق کن وقت بزار برای شناخت این جناب

اگه دروغ بود حرفاش بهم بزن

کار تایپ فارسی انجام میدم دوستان واسه همکاری بهم درخواست دوستی بدید❣🌷
اشکالی نداره، خیلیا عقد میکنن بعد بهم میزنن، صیغه که اغلب بیشتر مراعات میکنن، من و همسرم اول صیغه کر ...

نگفتنش خیلی اذیتم میکنه 

خوب این مثل یه شیرینی خوردنه. حتی نامزدیم نیست. حالا اگه شما شیرینی خورده بودی و بهم میخورد و از لیس ...

حرفاش باهم تناقض داره . مادرش نگفته بهمون خودشم هر جی پرسیدم چیزی نگفت تا اینکه دیشب سر ی ماجرایی و لا اصرار فراوان گفت. من خودم میدونم 32 سالشه قطعا سر و گوشش قبل من جنبیده

مگه  انقدر از بیشوهری  مردی که!!! حاضری با  19سال سن زن هرکسی بشی ولش کن مخصوصا که سر ...

والا منم بهش جواب رد دادم . پیامک داده دیگه شمارتو نبینم خداحافظ 

خواهر شوهر منم صیغه بوده بهم خورده دست پسره هم بهش نخورده. 

ممن ب این آقا اگه رو میدادم قطعا خیلی کارا میکرد آدمی نیس ک مراعات کنه   دیگه فبها اگه محرم باشن