2777
2789
عنوان

بابام داره منو از خونه بیرون میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 5435 بازدید | 204 پست
کاش از اول تاپیک میخوندی اینجوری قضاوتم نمیکردی خانوم مارپل گفتم جهیزیه خریده ولی نمیدونم با اتف ...

تو خودت عملا داري پدرتو قضاوت ميكني و ديگران هم به اين سمت سوق ميدي!

خوب پس چرا الكي پدرتو بي منت ميكني و ميگي مستقل بودي!!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
خب جهازش بخرن دلیل بربدرفتاری کردن نیس که.احتمالا مث بقیه رفته مدرسه کارم کرده اما نه درون حد که چیز ...

من نه تاييد كردم كار پدرشو نه رد چون ميگم بر اساس حرفاي اين خانوم به تنهايي نميشه نظر داد 

من يه مثال كوچيك اوردم كه بگم حرفاي اين خانوم خيلي هم درست و مبتني بر واقعيت نيست نمونه اش اينكه ميگه من خرج خودمو از نوجوني خودم دادم ولي الان معلوم ميشه يه تومن بيشتر نداره كه قطعا اون يه تومن هم براي خودش نگه داشته پس پدرش در حال حاضر خرجشو ميده نمونه اش هم اينكه جهازشم خريده

پس خيلي نميشه رو حرفاي ايشون قضاوت كرد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی خدا بهت صبر عجیل بده..

همیشه فگ میکردم ایتقدیم پدر مادرا بدجنس بدذات نیست 

تا با خانوده شوهرم و خاتواده نی نی سایتای اشتا شدم..

کاش خدا زمین از وجود ادمای سمی پاااااااککککک میکرد💞

یا  ودود ...
منم بیرون کرد بابام شوهرم بردم خونه مادر شوهرم چند ماه بعد رفتیم سر خونه زندگیمون واقعا راست میگه اگ ...

شما رو چرا بیرون کردن؟

شما چند سالتون بود؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
من نه تاييد كردم كار پدرشو نه رد چون ميگم بر اساس حرفاي اين خانوم به تنهايي نميشه نظر داد  من ...

اما میگه بد رفتاری خب مشخصه که من چون دیدم درکش میکنم.البته مام نمیتونیم نظر قطعی بدیم درسته

ولی خب میگه خودش خرجش داده لابد اونجا فقظ غذا خورده ربطی به چقد پس انداز نداره که

عزیزم شما تحصیلاتت چیه تا کمکت کنم  حداقل رو پای خودت ب ایستی؟

تا پیش دانشگاهی خوندم

پست ترین انسان کسی است که راز دوران دوستی را به وقت کدورت فاش سازد.
اسی خدا بهت صبر عجیل بده.. همیشه فگ میکردم ایتقدیم پدر مادرا بدجنس بدذات نیست  تا با خانوده ش ...

الهی امین

ممنون عزیزم

من نه تاييد كردم كار پدرشو نه رد چون ميگم بر اساس حرفاي اين خانوم به تنهايي نميشه نظر داد  من ...

پدرم خرجمو نمیده 

تو که پیامامو نمیخونی اصلا نمیدونم چرا اومدی تو تاپیک

تو صفخات قبل گفتم قبل ازدواج خرجمو میدادم ولی بعد ازدواج همسرم خرجمو میده و دیگه نمیذاره کار کنم

چون براش کار میکنم جهیزیه خریده که اونم گفتم چون دعوا کردیم معلوم نیس بده یا نه

تو خودت عملا داري پدرتو قضاوت ميكني و ديگران هم به اين سمت سوق ميدي! خوب پس چرا الكي پدرتو بي منت م ...

حوصله تو ندارم میشه از این تاپیک بری بیرون

از فرط ناراحتی اومدم با چن تا ادم غریبه درد و دل کنم برام مسئله طرح میکنه

شما رو چرا بیرون کردن؟ شما چند سالتون بود؟

چون شبیه مامانم بودم و مامانمو طلاق داده بود خیلی اذیتم می‌کرد خرجی نمیداد بهم خرید نمی‌کرد برام اما برا خواهر برادرم بهترین مالشون بود میرفتم کار می‌کردم خرجی در می‌آوردم برا خودم اونم ب هر بهونه ای می‌گرفت فوش میداد کتک میزد یبار تازه عقد کرده بودم جلو شوهرم گفت برو بیرون شوهرم بهش گفت زنمو بیرون میکنی میبرمش حسرتشو ب جونت میزارم 6 سال نزاشت منو بچمو ببینه می فت خونه گدر شوهرم میگفت بچمو میخوام ببینم تا 6 سال بعد گذاشت ببینمون الان خوب شده پشیمون اما چه فایده

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
اره سعی میکنم تو قطع رابطه کردی با پدرت؟؟

آره 6 سال 

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
حوصله تو ندارم میشه از این تاپیک بری بیرون از فرط ناراحتی اومدم با چن تا ادم غریبه درد و دل کنم ...

تاپيك ميزنيد كه يه عده بيان همدردي كنن بگن حق داري واي طرف چه ظالمه؟؟

اينجوري مشكلاتت حل ميشه؟؟

حرفات درست نيست 

منم نيومدم اينجا كسيو الكي تاييد كنم

دوست نداري ميتوني تاپيك نزني ولي نميتوني تو جاي عمومي بگي كي بياد كي نياد!!

والا منم وقتم ارزشمندتر از اينه براي كسيكه فقط طلبكار و ناراضيه وقت بذارم!