2777
2789
عنوان

امتحان گواهینامه

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 21 پست

ببین عزیزم تو مجبووووری بالاخره بخونی ، حالا الان بخونه چه بهدر بار اول قبول میشی خیالتم راحت میشه ،به این فکر کن رد بشی چقدر دردسر داره باید بری بانک صبح ،فیش بریزی پول خرج کنی تا دوباره بتونی امتحان بدی ،کلی هم وقتت تلف میشه حدود چند هفته ، پس بشین الان بخون یکشنبه قبول شی. از بازار تست دانلود کن بزن چزای مهم رو بخون فقط

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مربیت بهت تستی چیزی معرفی نکرده 

چرا نمونه سال بهم داد 40 صفحه هست گفت این بخونی قبولی

ولی اینقدر اعصاب داغون اصلا حوصله درس ندارم بخدا از غصش گریه میکنم که نمیتونم بخونم

خدایاشکرت 🙏
فردا نیست هفته آینده است

بخون ،یه شبه تمامه 

اصلنم سخت نیست حیفه عقب بندازیش با نخوندن

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده
کتابم خوندی یا فقط تست زدی

کتاب رو فقط سر سری خوندم ولی تست ها عالی بود مثلا غلط میزدم جواب درست رو پایان ازمون میداد ومن متوجه اشتباهم میشدم  

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست ❤من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست 🌷