2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هیچ جهت راضی نیستم ؛خدارو هم شکر نمیکنم چندین سال مادرم بیماری تومور داره خودم اومدم کنار مادرشوهر زندگی میکنم با اینکه دختر تحصیلکرده و شاغلم پس انداز ندارم مهر وعاطفه تو زندگیم نیست الان کرونا گرفتم چند ماه پیش سقط داشتم دیگه چی بگم 

گناه من سادگی بود .

من خیلی راضیم اونم به خاطر وجود همسرم و خانواده خوبش و خانواده خوبم و دوستای مهربونم 

ولی بیشترین دلیلش وجود و ارامشیه که شوهرم بهم میدخ

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی 

راضیم

ولی باید به اهدافم برسم

از لحاظ خانوادم کاملا راضیم، خودم فقط و فقط خودم برای زندگیم تصمیم میگیرم و خانواده از اول زندگیم دخالت نکردن و فقط راهنماییم کردن

از این اخلاقم که روی پای خودم وایسادم خیلی راضیم

ولی ذهنم پُر از اهداف بزرگه و توقع بالایی دارم، از لحاظ مالی هم بد نیستم دستم تو جیب خودمه و درکل راضیم

اگر به هدف هام برسم که خیلی خیلی راضی تر میشم

دعا کنید برام به اهدافم برسم😊

راضی هستم خداروشکروزندگی سختی واسونی زیاد داره مهم خودم وخودشه باتوکل حل میشه وشده😊

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨
امیدوارم خدابیشترازاینارو بهت بده ولی خوبه ک همتون اینجوری راضی باشینا

راستی شغلمم هست من خیلی خیلی شغلم و بچه ها رو دوس دارم 😁

حرفه من مامایی👩🏻‍⚕️  خدایا مرسی بابت همسر خوبی💎 که بهم دادی