2777
2789

نداشتم ولی یه دفعه توی دیجی دنبالش میگشتم زیاد راضی نبودن

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فیلمشو یه بار دیدم  بنظر راحت بود ولی نمیدونم نونش خوب درمیاد یا نه

اکثر کاربر ها گفته بودن نون خشک میشه و....

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
پس کسی اطلاع نداره ظاهراً

مامان من تنور گازی داره برای نون فوقالعاده اس. همون خمیر رو اگه تو فر گاز بزاریم اصلا با اون کیفیت در نمیاد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مرسی مانترا جان چی هست؟ مدلش؟ مارکش؟  از کجا میشه خرید

والا مدل و مارکش رو دقت نکردم الان یه عکس شبیهش رو از نت برمیدارم میفرستم

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

از ایناست.کوچیک و کم جاست. https://tanor98.ir/product/تنور-گازی-استیل-4-سینی2چدن-tgl-120/

والا مدل و مارکش رو دقت نکردم الان یه عکس شبیهش رو از نت برمیدارم میفرستم

خیلی ممنون عزیزم 

مامانم کلی دعات میکنه ☺️🙏🏻

اگر هر موقع تونستی هم برام بفرستی ممنون میشم 

اگرم نشد بازم ممنون

خیلی ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

دوتا سینی داره پارسال برای روز مادر خریدم براش حدود ۱ تومن.