آیلینــجانم مدیر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 عنوان تکنسین داروخانه | مشاهده متن کامل بحث + 3256 بازدید | 36 پست کسی هست کلاساش رفته باشه 1400/02/25 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 از من بدتر نیستی منم از درس فراری بودم ی کتابه دیگ همونم خیلی خوبه و کنجکاوت میکنه ک بخونیی واقعایعنی کتابش سخت نیس
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 واقعایعنی کتابش سخت نیس ببین کلا همه چیش سخته ولی خوبه من جز کار اموزیم کار هم کردم خوبه حوصلت سر نمیره م۸یطشم خوبه فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 ببین کلا همه چیش سخته ولی خوبه من جز کار اموزیم کار هم کردم خوبه حوصلت سر نمیره م۸یطشم خوبه ممنون گلم که وقت گزاشتی
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 ممنون گلم که وقت گزاشتی خاهش میکنم موفق باشب فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
سانسوریاقرمز عضویت: 1399/07/12 تعداد پست: 2970 باید بری انجمن داروسازان اون موقع ۸۵۰ بود انجمن از شاگرداش میخواد ک ۲ ماه کار اموزی کنیو نامه ببری ... مرسی طلا
pariy عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 3065 باید بری انجمن داروسازان اون موقع ۸۵۰ بود انجمن از شاگرداش میخواد ک ۲ ماه کار اموزی کنیو نامه ببری ... عزیرم من رفتم داروخانه گفتن برو انجمن داروسازان مدرک بگیر انجمن مگه کلاس برگزار میکنن؟ کلاساشون چجوریه؟مدرک هم میدن؟
pariy عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 3065 من رفتم نمره مم ۹۰شد.. ولی کرونا بازار شد نرفتم دنبال کار.. تو انجمن؟
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 مرسی طلا فدامدا فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 عزیرم من رفتم داروخانه گفتن برو انجمن داروسازان مدرک بگیر انجمن مگه کلاس برگزار میکنن؟ کلاساشون چجور ... بخاطر کرونا برگزار نمیکنن مدرک میدن بله فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
pariy عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 3065 بخاطر کرونا برگزار نمیکنن مدرک میدن بله کلا دبگ برگزار نمیشه یا انلاین هس؟ شما قبل رفتن به انجمن تو داروخونه دوره گذروندی؟
pariy عضویت: 1397/07/13 تعداد پست: 3065 عکسشو گذاشتم موفق باشی عزیرم شما تو بسیج دوره دیدین پس؟ چرا نمیری کاراموزی
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 کلا دبگ برگزار نمیشه یا انلاین هس؟ شما قبل رفتن به انجمن تو داروخونه دوره گذروندی؟ اونو نمیدونماره رفتم دوره گذروندم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
دلابانو عضویت: 1400/01/07 تعداد پست: 683 موفق باشی عزیرم شما تو بسیج دوره دیدین پس؟ چرا نمیری کاراموزی تو دانشگاه پرستاری تهران کلاساش برگزار میشد، بعدا ک مدرک دادن دیدم زیر نظر بسیج بوده، اخه پارسال ک مدرکمو گرفتم اوج کرونا بود ب ریسکش نمی ارزید بریم تو محیطی ک هرروز صدتا بیمار ممکنه بیاد