آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 عنوان تکنسین داروخانه 3256 بازدید | 36 پست کسی هست کلاساش رفته باشه 1400/02/25 | 15:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moradi1121 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3445 بااجازه اسی.چله سوره مزمل۶نفرکم داریم.۲۰آیه هستhttps://chat.whatsapp.com/HlI7LM4uqM61r2Wod0Z7Hd میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 دارم میرم فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
moradi1121 عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 3445 کلاس نمیخواد برو ی داروخونه چندماه آموزشی کناردستشون کارکن.من میرفتم ...از خداشونم هست میشه واسه شادی روح پدرم صلوات بفرستید؟
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 کجا کلاساشو میگذرونی هزینش چقدره ممنونم باید بری انجمن داروسازاناون موقع ۸۵۰ بودانجمن از شاگرداش میخواد ک ۲ ماه کار اموزی کنیو نامه ببری نامه ک ببری ثبت نام میکنن فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
خیارگوجه عضویت: 1399/09/11 تعداد پست: 3582 کجا کلاساشو میگذرونی هزینش چقدره ممنونم من تو دیوار تبلیغشو دیدم ♥️💞
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 چجوریه مثلاجزوه ایناداره کتاب داره فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 باید بری انجمن داروسازان اون موقع ۸۵۰ بود انجمن از شاگرداش میخواد ک ۲ ماه کار اموزی کنیو نامه ببری ... یعنی قبلش بایددوماه توداروخانه کارکنی؟
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 یعنی قبلش بایددوماه توداروخانه کارکنی؟ اره دوماه ب عنوان کار اموز دوره ببینی از صفر شرو میکنی دیگ توقعی ندارن ک چیزی بدونی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|
آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 کتاب داره اهان پس من نمیتونم برم چون ازکتاب ودرس متنفرشدم
آیلینــجانم مدیر استارتر عضویت: 1399/10/15 تعداد پست: 178 اولش که توداروخونه شروع به کارمیکنی حقوقش چقدره
_نیکی_niki_ عضویت: 1399/10/25 تعداد پست: 25685 اهان پس من نمیتونم برم چون ازکتاب ودرس متنفرشدم از من بدتر نیستی منم از درس فراری بودم ی کتابه دیگ همونم خیلی خوبه و کنجکاوت میکنه ک بخونیی فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍 حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|