2777
2789

فکر کردن به انگلیسی

تو ذهنت

اهنگ

کلمات زیاد هر روزم مرور کنی

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهنگ انگلیسی هم خیلی تاثیر داره 

با معنیش اول به دفعه بخون 

بعد چند دفعه از روی،متن بعد سعی کن جاهای آسونش بدون متن بخونی 

بعد کم کم همش بدون متن حفظ میشی 

انقد کیف میده 

تو اسپیکینگ هم خبای تاثیر داره 

فقط سریال آمریکایی یا فیلم آمریکایی  من که دیدم خیلی زبانم خوب شد

آها میشه اسم یه کدوم از فیلمایی که دیدی و خیلی موثر بوده رو بگی ممنون😊

تیکر بارداری نیست👀

برای اسپیکینگ کلاب هاوس

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
چی هست🤨

توش با همه آدمای دنیا صحبت میکنی با ویس

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

دایره  لغتت را ببر بالا - مبتدی هستی به فارسی - بالاتری - به انگلیسی 

آهنگ احساسی  انگلیسی  را فقط گوش کن آروم و اضح می خونند و متن آهنگ را هم ببین بادی بتونی حفظ کنی  پیشرفتت با آهنگهای سخت تر 

فیلم با زیر نویس انگلیسی از کارتون شروع کن - باید اینقدر ببینی بتونی جملات را بادیدن و شنیدن درست بگی 

تو سایته یا برنامه هست که دانلد کنم

برنامه ست