2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوره طرحی هستی؟من تازه دارم واردش میشم.میخام درموردش اگه تجربه ای داری بگی

نه خواهرم بود الان دوسالی هست تموم کرده یه کم میدونم درموردش .در مورد چی دوست داری بدونی؟

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱

دوست من پزشکه همیشه میگه از طرحش راضیه

با اینکه یه شهرستان دیگه استانشون هم افتاده بود، و هرروز کلی مسیرو می رفت و برمیگشت 

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
از هم دوره ای هات اساتید دوستان سال بالایی نمیشه بپرسی در مورد طرحت اومدی تو این سایت میپرسی اینجا ...

اینو به بچه مدرسه ای ها بهتره بگید که بودنشون توی این سایت هم برای خودشون هم خانواده و هم آینده جامعه بد و خطرناکه🤦‍♀️

هرچند گوش نمیدن🥴

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
حقوقش؟سختی های دوره...و...رشته خواهرت چی بود

حقوقش اول اول که میخواست بره قرار بود یه جا بیوفته که خیلی از خونش دور میشد وشهره واقعا دور بود فک کنم ۷تومن این حدودا بود دیگه رفت یه جا نزدیک تر حقوقشم کمتر شد.الان نمیدونم چقدره حقوقش ولی باید بیشتر شده باشه .رشتش پزشکی عمومی الان داره برا ازمون تخصص میخونه .سختی هم داشت وداره واقعا شش سال هست که ازدواج کرده میگه فعلا نمیتونم بچه دار بشم بعدش خودم نیستم کلا خونه ،کی میخاد مراقبش باشه😕

الهی برسد از جانب خدا مصلحت هایی که ارزویت بود❤️🌱