2777
2789
عنوان

کامرانی یه جنه نه یک روح خبیث😐

236 بازدید | 26 پست

توی احضار ارواح ممکنه اجنه خودشونو به جای روح جا بزنن 

زود اعتماد نکن👑🎀سایه هم دنبال توست ولی همراه نیست👑💜🖤💙(ترکیده اعظم هستم 😁

شیطانه

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔

اصلا روح خبیث وجود نداره

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخریه  من میخواستم با شیطان ازدواج کنم  😎😎

😂😂😂

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
پشم هرچی شیطان بود ریخت👿👿

شیطانهای بی پشم😁😁

جدی،؟😐

بخدا .‌خودم‌خوندم هم کوئسشنارو خیلیا گفته بودن. ما یکی از دخترای دوستامون رفته بودش پیش فالگیر مثل اینکه فالگیره کارای بد میکرده تو خونش این دختره از بعد اونجا مریض شدش همش سیاهی میدیدش تو خونش تا بردنش پیش یه دعانویس مذهبی دعا خوند خوب شدش گفت اونجا جنای بد بودن سنگینی افتاده روت بعدش خوبه خوب شدش و‌گفت غلط کنم دیگه اینجورجاها برم‌ 

بخدا .‌خودم‌خوندم هم کوئسشنارو خیلیا گفته بودن. ما یکی از دخترای دوستامون رفته بودش پیش فالگیر مثل ا ...

شانس اورده که خوب شده خدایی خدانکنه ادم جن زده شه دیگه تمومه مگه شانس بیاره یکی نجاتش بده

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
می شه کمی بیشتر عزیزم توضیح بدی

چی بگم؟ بپرس سوالتو هر چی بدونم میگم حتما

ما خودمونم یبار جنا تربتمونو به راحتی دزدیدن و به شکل مامانم خودشو کرده بودش لعنتی تربتو از دست خواهرم گرفت. مال سال ۹۱