2777
2789
عنوان

کامرانی یه جنه نه یک روح خبیث😐

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 26 پست
شانس اورده که خوب شده خدایی خدانکنه ادم جن زده شه دیگه تمومه مگه شانس بیاره یکی نجاتش بده

دقیقا

معلوم‌نیس خانمه چیکار میکرده اونجا عوامل بد بودن اجنه اختیار ندارن خودشون انس رو اذیت کنن اما اگه دعوت بشن میتونن

مثلا قبرستونای قدیمیم میگن نرین خیلی اونجاهام سنگینی داره برای بعضیا 

دقیقا معلوم‌نیس خانمه چیکار میکرده اونجا عوامل بد بودن اجنه اختیار ندارن خودشون انس رو اذیت کنن اما ...

اره اونجاها منم شنیدم تاحالا نرفتم 

کلا خونه ادم هایی که سروکارشون با دعا و طلسم خیلی خطریه واقعا سنگینیش میفته به ادم

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم؟ بپرس سوالتو هر چی بدونم میگم حتما ما خودمونم یبار جنا تربتمونو به راحتی دزدیدن و به شکل مام ...

یکی تو شهر ما دعانویس فوق ماهر بود می گفتن بچه جن نجات داده برای همین علم خودشون روبهش یاد دادن بنطرت راسته

اره اونجاها منم شنیدم تاحالا نرفتم  کلا خونه ادم هایی که سروکارشون با دعا و طلسم خیلی خطریه وا ...

آره دقیقا

اما دقیقا خونه آدمای خوب حس خوب داری بوهای خوب و انرژی مثبت

مثل حرم امام و امام زاده ها و آدم خوب

آره دقیقا اما دقیقا خونه آدمای خوب حس خوب داری بوهای خوب و انرژی مثبت مثل حرم امام و امام زاده ها ...

بله درسته همیطوریه واقها حس سبکی

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
چرا قبرستو نای قدیمی نرن من تو شهرمون سراغ دارم روی قبرای قدیمی خونه ساختن

میگن سنگینی داره برای بعضیا. 

ببین بیشتر کسایی که جسمشون مدیومه اذیت میشن مثل من و مامانم‌ 

ماها بدون ریاضیت جسممون خیلی انرژیا رو جذب میکنه چه خوب چه بد 

یکی تو شهر ما دعانویس فوق ماهر بود می گفتن بچه جن نجات داده برای همین علم خودشون روبهش یاد دادن بنطر ...

ببین خیلیا از این موضوع سو استفادن میکنن یعنی در علم اگر بخواییم وجود داره بله شدنیه اما اینکه هر کسی بتونه این توش حرفه 

آدما متدین میتونن و یکیم آدمای خیلی بد که ریاضیاتای سنگین کشیدن یعنی دقیقا ۲گروه خوبو بد