2777
2789

دلم خیلی گرفته توروخدا مواظب بچه ااتون باشین شوهر  خواهر شوهرم  برادر زاده اش ۵ سالش بوده ماشین زدتش مرده  توروا بازم میگم مواظب بچه ااتون باشید 😭🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای طفلک خدا به داد دل مادرش برسه

اگه امضامو دیدین واسه حال دل خواهرم دعاکنین❤ کاربر قدیمی ام🙃از سال ۹۶ اینجا عضوم اطلاعات کاربری قبلیم فراموشم شد کاربری جدید زدم🪰🪰

خدا بهشون صبر بده انشالله دختر بود یا پسر. بچه دیگه ندارن؟ 

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

خدا به قلب پدرو مادرش صبر بده 

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

به خدا راحت شد به پیر به پیغمبر راحتشد از دست این همه بد بختی که تو این دنیا هست ای کاش منم تو بچگی مرده بودم الان  راحت بودم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خدا بهشون صبر بده انشالله دختر بود یا پسر. بچه دیگه ندارن؟ 

بچه پسر بود تو کوچه زدتش نمیدونم بچه ی دیگه ای دارن یا ن من دلم برا اون بچه خیلی میسوزه بمیرم براش 😭😭