2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی بی ادبه دفعه چندمه بعم بی ادبی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 43 پست

خب ببین سنش کمه و بچس واقعا ت این سن بچه ها از عقلشون برای رفتاراشون استفاده نمیکنن بلکه همون جور که یاد گرفته رفتار می‌کنه مثلا از دوستاش یاد گرفته بزرگ شه با خودش میگه چرا اینجوری میکردم ما هممون این حس و تجربه کردیم ک چرا قبلا اونطوری بودم حالا راه حل اینه ک داداشش باهاش صحبت کنه ک‌ با ت مثل خواهر بزرگترش رفتار کنه و اینو از زبون خودش بگه نه ک بگه زنداداش دلخور بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق بی احترامی نداره به هیچ عنوان  من واقعا بدم اومده ازش با این که اوایل ازدواجمون خیلی دوستش ...

منم بچه بی تربیت رو اصلا نه نگاه میکنم نه باهاش حرف میزنم،تعهد ندادی که چون خواهر همسرته هرکاری کرد باهاش خوب باشی!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

وای اگه بددنی منو خواهرشوهرو برادرشوهرم چه حرفایی میزنیم به هم فرار میکنی😂البته ماباهم خیلی راحتیمو خیلی شوخی داریم بالاخره هرکسی متفاوته.اینجور مواقع فقط بایدبی محلی کنی

راحت بودن خیلی فرق میکنه منم با خواهرم خیلیییی راحتم ولی خدا شاهده یکی از این حرفایی که این به من‌می ...

باید همون جا میگفتی بی ادبی نکن شوخی میکنی درست شوخی کن نه توهین

belfijoon هستم                                                                 
خب ببین سنش کمه و بچس واقعا ت این سن بچه ها از عقلشون برای رفتاراشون استفاده نمیکنن بلکه همون جور که ...

چطور بقیه از این کوچیکتر بی احترامی نمیکنن😐😐من خودم این کلماتو هیچ وقت به دوستام نگفتم چه برسه بزرگتر😐 مشکل اینه باهاش برخورد نشده وگرنه یاد میگرفت توهین نکنه

شوهرم میگه بچست داره شوخی میکنه و فلان 

بگو بچه باشه دلیل نمیشه بی تربیتی کنه اگه الان متوجه کارش نشه بزرگتر هم بشه نمیشه جمش کرد

بع شوهرت بگو بهش تذکر بده اگه به این رفتارش ادامه بده دیه خونه مادرشوهرت نمیری

شوهرم میگه بچست داره شوخی میکنه و فلان  

عزیزم منم وقتی داداشم ازدواج کرد تقریبا 12سالم بود وای میرفتم در یخچالشون رو باز میکردم میوه هاشونو میخوردم پشت سرش مدل دکورش رو عوض میکردم داداش کوچیکه ام شکلاتاشونو میخورد  زن داداشم حرص میخورد میرفتم یواشکی کفشای پشنه بلندش رو میپوشیدم وای😂چند وقت پیش برا زنداداشم تعریف میکردیم اینقد به اون روزا میخندیدیم 

چطور بقیه از این کوچیکتر بی احترامی نمیکنن😐😐من خودم این کلماتو هیچ وقت به دوستام نگفتم چه برسه بزر ...

من نوه عموم ۴ سالشه ،اینقدر با ادبه اینقدر با تربیته ، بعد این ۱۰ سال بزرگتره ولی شعور ۰