2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم خیلی بی ادبه دفعه چندمه بعم بی ادبی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 797 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به بنظرم چون باهات راحته وصمیمی اینجوری رفتارمیکنه

راحت بودن خیلی فرق میکنه منم با خواهرم خیلیییی راحتم ولی خدا شاهده یکی از این حرفایی که این به من‌میزنه و نزدم بش تا حالا 

دقیقا بچه ست

من که ازدواج کردم خواهرشوهرم ۱۴ سالش بود دقداد منو دددددققققق

میومدیم میدیدیم رختخوابشو پهن کرده تو اتاقمون وسط رختخوابمون نصفه شب درو بی اجازه وا میکرد میومد تو میگفت دنبال شارژرم اومدم مدام داشت چش غره میرفت اصلا ی وضعی

الان ۲۱ سالشه اصلا از این رو به اون رو شده چند ساله حسابی خانوم شده 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

مستقیم و رک بهش بگو یکم با ادب باش این چه طرز صحبت با بزرگتره؟

دیگم بهش محل نده و باهاش حرف نزن 

عشق ، دام طبیعت است برای تولید مثل...                               .                                                                                                                 https://harfeto.timefriend.net/16216845902636              بنویس برام♾           

بچه که نیست به هیچ عنوان ! تازه تو ذهنیت بعضیا بچه هم باشه قرار نیس همینجوری پیش بره باید تربیت بشه اما نه توسط شما بلکه فقط شوهرت میتونه تذکر بده شوهرت باید هواتو داشته باشه  ! تو خونواده شوهر من واقعا بچه ها تا حالا بهم بی احترامی نکردن اما مثلا پسر خواهرشوهرم با اینکه کوچیکه اما یوقت اشتباهی حتی چیزی بگه شوهرم میگه خجالت بکش زشته معذرت خواهی کن از زندایی ! 

یکم باهاش برخورد کن مثلا اخم کن یا کم محلی،۱۴ ساله بچه کوچیک نیس که نفهمه از اون کوچیکترم چنین حقی نداره!

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
بچه که نیست به هیچ عنوان ! تازه تو ذهنیت بعضیا بچه هم باشه قرار نیس همینجوری پیش بره باید تربیت بشه ...

نه بابا ، بعد میدونی

اینقدر موزیه جلو شوهرم حرفی نمیزنه وقتی نیست اینجور حرفارو میزنه

یکم باهاش برخورد کن مثلا اخم کن یا کم محلی،۱۴ ساله بچه کوچیک نیس که نفهمه از اون کوچیکترم چنین حقی ن ...

حق بی احترامی نداره به هیچ عنوان 

من واقعا بدم اومده ازش با این که اوایل ازدواجمون خیلی دوستش داشتم ولی الان نه