چون من 28 تیر باز کردم گفتن چون واریز سودشون یکم به یکم هستش من متوجه نمیشم تا یکم سه روز برای من حساب کردن یا دو روز کلا عددش 17000 تومنی که گفتن بابت هر یک میلیون میدن نیست میخواستم ببینم شمایی که از قدیم حساب داشتین هر یک میلیون 17000 تومن دریافت کردین
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته من بانک شهر حساب ندارم ولی طبق سوددهیِ بانکای دیگه میگم مثلا من 31 هرماه به حسابم سود واریز میشه اگر 20 تیر به حسابم مقدار اضافه کرده باشم فقط سود اون 11 روز بهم تعلق میگیره
عزیزم من دارم با 20 % میده که اول با 24 % میداد برا هر میلیون تقریبا میشه گفت 17000 تومن
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی
صب که چشامو باز کردم دیدم برام پیام اومده ولی خیلی کم شده نسبت سودها
مشاوره رایگان 09308665973 همه روزه از ساعت 9 صبح تا یازده شب به ما بپیوندید bazaakir@ در فروشگاه لوازم ارایشی و بهداشتی بزک دارای نماد اعتماد از وزارت صنعت و معدن و وزارت ارشاد اسلامی
الان تو سایت صندوق ارمان رفتم این پیام را دیدیم عطف به مجمع مورخ ٢٦ خرداد ماه ١٣٩٥ نرخ بازدهی پیش بینی شده صندوق گنجینه آرمان شهر از ٢٠ درصد به ١٨ درصد کاهش یافت. ولی تو پیامک ارسالیشون نوشتن سود 20درصد واریز شد واقعا گیج شدم
اره گلم 17000 تومن شده که شاید من دیگه پولمو بردارم صرف نمیکنه