2777
2789
عنوان

درد آپادندیس چطوریه؟

44 بازدید | 9 پست

من ماه قبل سقط داشتم اولین پریودم بعد از سقط که میخواد شروع بشه واز دیروز لکه بینی دارم حالانمیدونم این درد وحشتناک که از صبح دارم از اونه یا أپادنیسی چیزیه؟

خداجونم حافظ عزیزانم باش🙏🙏🙏🙏

اپانديس سمت راست هست و دردش به شدنت غيرقابل تحمله وقتي ميري دستشويي حس ميكنه رحمت داره از جا در مياد حالت تهوع هم داري اين علائمو داري؟

خدایا شکرت به خاطر همه چیزززز🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اپانديس سمت راست هست و دردش به شدنت غيرقابل تحمله وقتي ميري دستشويي حس ميكنه رحمت داره از جا در مياد ...

دقیقا وقتی میرم دستشویی از درد میمیرم وزنده میشم .ولی حالت تهوع ندارم حتی از درد نمیتونم راست راه برم دولا دولا راه میرم

از ناف شروع ميشه به راست پايين شكن ميزنه  همراه با تهوع و استفراغه  و تكون بخوري دردش بي ...

تهوع ندارم ولی من دردش بیشتر طرف پهلوهامه والان که دراز کشیدم دردش کمترشده

دقیقا وقتی میرم دستشویی از درد میمیرم وزنده میشم .ولی حالت تهوع ندارم حتی از درد نمیتونم راست راه بر ...

هيچ مسكني نخور چون اپانديس باشه دردتو اروم ميكنه خطرناكه 

اشتهات كم نشده؟

هيچ مسكني نخور چون اپانديس باشه دردتو اروم ميكنه خطرناكه  اشتهات كم نشده؟

نمیدونم والا از صبح هیچی نخوردم ولی گشنه امه.ممنون عزیزم که راهنمایی کردی❤❤❤❤

نمیدونم والا از صبح هیچی نخوردم ولی گشنه امه.ممنون عزیزم که راهنمایی کردی❤❤❤❤

خواهش حتما برو دكتر من اپانديس داشتم مامانم بهم مسكن داد فك ميكردم ميخوام پريود شم دولا دولا راه ميرفتم بعد قرص اروم شدم شب گفتم برم پيش دكتر وقتي رفتم دست گذاشت سمت راست شكمم فشار داد يهو ول كرد همزمان از درد از حام بلند شدم گفت اين اپانديسه قرص مسكن دردتو كم كرده سريع برو بيمارستان و رفتم عمل كردم گفتم بهت بگم مواظب باشي

خواهش حتما برو دكتر من اپانديس داشتم مامانم بهم مسكن داد فك ميكردم ميخوام پريود شم دولا دولا راه مير ...

الان منم میخواستم مسکن بخورم ها😥حتما میرم .یک دنیا ممنون😍😍😍❤❤❤