2777
2789
عنوان

تجربی و ادامه بدم یا نقاشی

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 21 پست
چون میگن پزشکی فقطرویاستو سخته و....اینا میترسم الکی الکی این چن سالو هدر بدم البته اگرم نمیومدم ع ...

کی گفته رویاس؟حالا پیرا هم بیاری زندگیت کلی عوض میشه ،من هیجوقت پشیمون نشدم از درس خوندن ‌وگرنه الان باید منتظر پول تو جیبی بابام بودم ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی گفته رویاس؟حالا پیرا هم بیاری زندگیت کلی عوض میشه ،من هیجوقت پشیمون نشدم از درس خوندن ‌وگرنه الان ...

شما چی خوندین؟

پیراپزشکی دوس ندارم ولی حالا تا کنکور ببینم چی میشه

برعکس دوستان که میگن علاقه مهم من میگم تو این زمونه گزینه اول علاقه نیست من دوبرم چندتایی نقاش حرفه ای هست و زندگیشون اصلا اونی ک از دور ب نظر میرسه نیست باید چندماه وقت بذارن از خوابو استراحتو تفریحو حتی تایم غذا خوردنشون بزنن بشینن پای بوم تا نهایتن یکار آس ازش دربیاد تازه اونم اگه مشتری خوب سراغش بیاد البته این نقاشایی که ازشون حرف میزنم ساده ترین نقاشیشون تو کوچیکترین سایز ممکن زیر ۲۰ میلیون تومن نیستا ولی خب واقعا سخته مخصوصا اگه منبع درامد دیگه نداشته باشی قیمت لوازم نقاشی خوبو اصل خیلی گرونه و نقاشی از خیلی سخت تر ازونی ک بنظر میاد

درنهایت باید بفکر منبع درامد باشی تمامی شاخهای تجربی پزشکی نیست ولی کار برای زیرشاخهاش زیاد درامدشونم خوبه اگه پدر یا شوهری داری که تا اخر عمرت میتونه حمایت مالیت کنه برو دنبال علاقت درغیر اینصورت شغل و درامد حرف اولو میزمه