2777
2789
عنوان

چجوری😐😬😐😬😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 60 پست

استارتر ، عدم توانایی در تشخیص و درک احساسات دیگران، عوامل مختلفی داره که دو عامل فراگیرترش : هوش هیجانی پایین و یا اوتیسم بزرگسالان هست. عوامل دیگه ای هم ممکنه این علامت رو داشته باشن...

یک روانشناس باید ویزیتت کنه.

نمیدونم چند سالته ولی تا قبل از بررسی و احیاناً رفع این اختلال، بچه دار نشو.

نگا نگا  جونگی کنارم نشسته داره میوه میخوره  بعد تو داری خوابش میبینی عشق من و جونگی تو ...

با میوه چی میزنی که توهم زدی اوپای من پیشته😂😂نکنه اون جنه خودشو به شکل جونگیه من در آورده🤔🤔🤣🤣 

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با میوه چی میزنی که توهم زدی اوپای من پیشته😂😂نکنه اون جنه خودشو به شکل جونگیه من در آورده🤔🤔🤣🤣& ...

جن؟😂😂😂تو چی میزنی خواهررر😂😂😂 جونگی الان پیشمه میریم بخوابیم فعلا😘

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
جن؟😂😂😂تو چی میزنی خواهررر😂😂😂 جونگی الان پیشمه میریم بخوابیم فعلا😘

تو رو با جنه درونت تنها میزارم فقط موقع خواب زهره ترک نشی خوبه یهو از ظاهر جونگی به خود واقعیش تبدیل میشه سکته میکنی میمونی رو دستمون😜

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
استارتر ، عدم توانایی در تشخیص و درک احساسات دیگران، عوامل مختلفی داره که دو عامل فراگیرترش : هوش هی ...

اصلا نمیخام ازدواج کنم که بچه دار بشم😐😂

درک احساساتم واقعا ضعیفه و خب اونطور که بهم گفتن وقتی یکی رو بدون در نظر گرفتن احساساتش رد میکنم قلبش میشکنه و من این اتفاق رو دوست ندارم با این حال حتی وقتی میفهمم احساسات طرف چیه نمیتونم درکش کنم و مثل یه ناشی میزنم طرف و نابود میکنم😐

من تو بچگی فوق العاده تنها منزوی و تهی بزرگ شدم فکر کنم عواقب همونه

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
استارتر میبینی؟تو چشمام میگه رو شوهرت نظر دارم

واخ واخ 😂💔

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
تو رو با جنه درونت تنها میزارم فقط موقع خواب زهره ترک نشی خوبه یهو از ظاهر جونگی به خود واقعیش تبدیل ...

الانم عکس خواهرم ایو گذاشتی پروفت😒

جن درون؟😐😂😂😂

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
الانم عکس خواهرم ایو گذاشتی پروفت😒 جن درون؟😐😂😂😂

داره زد و خورد میشه😂

اسی این خانم کراشای منو کش رفته😒یچی بهش بگو

چی بگم؟برم بزنمش😂🤣🤣⁦🤦🏻‍♀️⁩

بکشش😌

الان چاقوم و برمیدارم😂⁦🤷🏻‍♀️⁩

زجر کشش کنن🤫🤫🤫

بدم قصابی؟؟😂😂😂😂⁦👍🏻⁩💯