2777
2789
عنوان

چجوری😐😬😐😬😐😬

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 60 پست
بچها یه سوال بی ربط میپرسم شما واسه عکس کارت ملیتون ارایش کردید؟😂گیر میدن؟

کار ندارن😃

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم فن پیجشو دارم همه فیلماشم دیدم رولشم برداشتم😎😎😎نزدیکش بشی دادددد میزنممم

نی نی یار بیا این میخواد اوپای منو بی اجازه برداره😭😭😭 همچنان سابقه من ازت بیشتره از رو برو دیگه اهه  برو همون مینهو واسه تو خوبه😒😒

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
منم فن پیجشو دارم همه فیلماشم دیدم رولشم برداشتم😎😎😎نزدیکش بشی دادددد میزنممم

وایسا ببینم تو همونی نیستی که ملتو ترسوندی؟؟؟

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
نی نی یار بیا این میخواد اوپای منو بی اجازه برداره😭😭😭 همچنان سابقه من ازت بیشتره از رو برو دیگه ا ...

اوپای تو؟🤨🤨🤨

جونگی از اولشم برای من بود🥰

ببخشید که فکر کردم رفیقی..دیگه تکرار نمیشه:)  ..
کار ندارن😃

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیکشن🤭🤭

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیک ...

واییییی چه پر رویی 

رو شوهر من چشم داری طلبکارم هستی

اوپای تو؟🤨🤨🤨 جونگی از اولشم برای من بود🥰

ریاضی‌ت ضعیفه؟؟؟۸ بیشتر از ۴ هست خانومی😠😠😠بیا این ور به عشقم دست نزن بینم

ببخشیدا استارتر وسط تاپیکت  جنگ راه انداختیم😅😅 والا به اموال مردم دست درازی میکنن خجالتم نمیک ...

نه بابا😂⁦🙏🏻⁩

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

راحت باشین😂⁦👐🏻⁩💙

واییییی چه پر رویی  رو شوهر من چشم داری طلبکارم هستی

خودت سنگه پای قزوینیی می خوای جفت پا بیای وسط عشق پاک ما😤😤

خودت سنگه پای قزوینیی می خوای جفت پا بیای وسط عشق پاک ما😤😤

نگا نگا 

جونگی کنارم نشسته داره میوه میخوره 

بعد تو داری خوابش میبینی

عشق من و جونگی تو اسمونا بستن😘 

پروفم ببین

راحت باشین😂⁦👐🏻⁩💙

مرسی عزیزم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀🤫