2777
2789
عنوان

چجوری😐😬😐😬😐😬

476 بازدید | 60 پست

چجوری باید احساسات و درک کنممممم؟؟؟؟

اصلا چی هست ماهیت اش 

واقعا نمیدونم چیکار کنم چون حتی نمیتونم بفهمم چی هستن من بقیه رو درک میکنم ولی احساساتشون رو نه موضوع اینکه سر این موضوع با حرفام همیشه به همه اسیب میزنم و فقط میتونم درک کنم که ناراحت ان

حتی اینکه بفهمم کسی خوش حاله یا نه هم برام سخته

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️
نمد بای

صب بخیر😐⁦👆🏻⁩

بای⁦🏌️⁩😶

Sandman, I'm so alone🍭Don't have nobody to call my own🫂Please turn on your magic beam🪄Mr. Sandman bring me a dream❣️✨Make her the cutest that I've ever seen🙈                                                   song:Mr. Sandman🌈🌙🌧️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من خیلی واردم که ادما ناراحتن یا خوشحال یعنی یاد گرفتم بفهمم که اگر ناراحتن بتونم خوشحالشون کنم حتی شاید با کارهای کوچیک

خب هر ادمی ناراحتیش جداس و باید یکم دقت کنی توی رفتار هاشون معمولا ناراحت ها بی حوصله هستن و کم حرف میشن ادم ها موقع ناراحتی

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
سوالات یکم پیچیده بود مغزم ب فنا رفت 

یعنی من واقعا دارم دیوونه میشم😬

میدونی نمیتونم واقعا نمیتونم 😐

خب من خیلی واردم که ادما ناراحتن یا خوشحال یعنی یاد گرفتم بفهمم که اگر ناراحتن بتونم خوشحالشون کنم ح ...

اصلا ماهیتش و نمیفهمم که بدونم ناراحت افسرده شاد غمگین عاشق هرچی!خیلی تلاش کردم حتی فکر میکردم میدونم!ولی..ولی واقعا نمیدونم و جدیدا فهمیدم

انقد به خاطر این موضوع دل شکستم که قشنگ دیگه داره بیداد میکنه

اصلا ماهیتش و نمیفهمم که بدونم ناراحت افسرده شاد غمگین عاشق هرچی!خیلی تلاش کردم حتی فکر میکردم میدون ...

خب میتونید همین حرفارو بگید به همشون که من متوجه نمیشم یکم گیراییم توی این چیزا ضعیفه تا هم ازتون انتظار بیجا نداشته باشن هم دلخوری ها رفع بشه

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃
خب میتونید همین حرفارو بگید به همشون که من متوجه نمیشم یکم گیراییم توی این چیزا ضعیفه تا هم ازتون ان ...

همه میگن مگه چه چیز خاصیه که نمیفهمی💔😐

حالا هی قسمم بخورم به جونم کسی نمیفهمه یعنی باور نمیکنن 

حتی تو مخیل خودمم نمیگنجید که ندونم تا چند وقت پیشم فکر میکردم میدونم

یاد دو هیون سو افتادم توی یه سریال انگار یه اختلال روانی داشت که احساسات رو درک نمیکرد😁🤪

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 
یاد دو هیون سو افتادم توی یه سریال انگار یه اختلال روانی داشت که احساسات رو درک نمیکرد😁🤪

اسم سریال گل اهریمنی😅

لطفا درخواست دوستی ندین🙂           با افتخار یک کیدرامر😍 (فن لی جونگی اوپا)     زندگی را ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳت💖💖 

وایی😂😂

نمیشناسم😆

برا منم کمتر از یه اختلال روانی دردسر نداره😐💔

اسم سریال گل اهریمنی😅

مرسی😃😃😃😃😃😃😃😃🤍

مرسی😃😃😃😃😃😃😃😃🤍

خواهش 💖