2821
2789
عنوان

سرطان روده

1023 بازدید | 61 پست

دوستان برادرمن حدودچهارسال پیش سرطان روده گرفت وهمه مراحلشوپیش رفتیم عمل کردبعددیگه سلامتی کاملشوبدست اوردشکرخداحالاسوالم اینه چراهمیشه دل درد داره دل دردهای فوق شدیدها گلاب به روتون چه اسهال باشه چه یبوسیت فرق نداره.بعدشیمی درمانی اعصابش خیلی ضعیف شده ؟۳۰سالش هم هست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من مادرمو بخاطر سرطان روده از دست دادم. ما زمانی فهمیدیم که متاستاز داده بود به کبدش 😭😭 خدا برادرت رو برات حفظ کنه

خدایا اون چیزی رو برام بخواه که به صلاح منه. من بهت ایمان دارم. درسته بنده بدی برات بودم. درسته زمانایی که به اون چیزی که نرسیدم. ناشکری و کفر کردم. تو منو ببخش تو بخشنده‌ای پناهم باش که جز تو پناهی ندارم

سلام‌

سرطان روده رو‌نمیدونم‌ ولی برای خون ، احتمال عود مجدد وجود داره ، چون‌ شیمی درمانی فقط سلول های فعال رو از بین میبره و چون بعضی سلولهای  سرطانی غیرفعال باقی میمونن و شیمی درمانی هم روشون اثری نداره‌

این سلولها بعد یه مدت فعال میشن و دوباره بدن درگیر بیماری سرطان میشه 

برای همین چکاپ خیلی مهمه ، چون به ازای هربار عود و‌تاخیر در تشخیص ، موجب میشه فرد بیماریه سخت تری رو تجربه کنه‌

پس به جز چکاپ نسبت به هر مشکلی در برادرتون به شدت حساس باشید

درخواست دوستی قبول نمیکنم
من مادرمو بخاطر سرطان روده از دست دادم. ما زمانی فهمیدیم که متاستاز داده بود به کبدش 😭😭 خدا برادرت ...

ماهم دیرفهمیدیم خیلی روزگارسختی بودخیلی بابام ومامانم موهاشون سفیدشد بخصوص بابام که توتمام مراحل سخت بود دکترا نظرهامتفاوت میدادن ولی خداروشکرخدا بهمون دوباره دادش.خدابیامرزش عزیزم

ماهم دیرفهمیدیم خیلی روزگارسختی بودخیلی بابام ومامانم موهاشون سفیدشد بخصوص بابام که توتمام مراحل سخت ...

سلام عزیزم یعنی زمانی که متوجه شدین متاستاز داده بود یا فقط توی قسمت روده بود؟

یک نفر رفت که همه جانم بود ، رمق از پاهایم ، شوق از چشم‌هایم ، نیمی از قلبم برد 🥹🥀 مادرم💔

سلام عزیزم من دوست نزدیکم که جراحی روده شده همینطور بود که دکتر میگفت  بخاطر عمل وچسبندگیهای شکم بعد عمل هست یه بار بردیمش پیش دکتر منوچهری جراح کولورکتال  معروف(البته پیش دکتر منوچهری عمل نشده بودبخاطر اینکه بیمه اش نمیخورد) دارو داد خیلی خوب شد در ضمن گفت چون سن دوستم  پایین هست احتمال قوی ژنتیکی هست وبرادر خواهرهاش هم باید کولونوسکوپی بشن وبررسی ژنتیکی شما خودتون هم حتما کولونوسکوپی انجام بدین. 

سلام عزیزم من دوست نزدیکم که جراحی روده شده همینطور بود که دکتر میگفت  بخاطر عمل وچسبندگیهای شک ...

عزیزدلم الهی خیرببینی انشالله حتما براداداشم اگه تهران باشه نوبت میگیرم.اره عزیزم به ماهم گفته دکتر

ماهم دیرفهمیدیم خیلی روزگارسختی بودخیلی بابام ومامانم موهاشون سفیدشد بخصوص بابام که توتمام مراحل سخت ...

سلام عزیزم خوبید برادرتان خداروشکر خوب شدن؟ همسر من هم درگیر سرطان روده است خیلی بی طاقت شدم.. استیج چند بودن برادرتان درگیری لنف داشتن؟

سلام عزیزم خوبید برادرتان خداروشکر خوب شدن؟ همسر من هم درگیر سرطان روده است خیلی بی طاقت شدم.. استیج ...

استیج نمیدونم چیه عزیزم.اره خداروشکربهتره عزیزم کلامریضی  سخت وپردردسر ولی خداکمک  میکنه وردمیشه

خب اینا عوارض شیمی درمانیه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋