2777
2789

من یه ساله ازدواج کردم تو این یه سال شوهرم چند بار بدون اطلاع قبلی شبو می‌ره پیش دوستاش یا میمونه یا خیلی دیر میاد الآنم دارم با گریه می‌نویسم چون نمی‌دونم باید چه واکنشی نشون بدم

پشت درو بنداز بخواب اگرم اومد درو باز نکن چیزیم گفت بگو به من چه میتونستی از قبل اطلاع بدی نه اینکه هر وقت دلت خواست بری هر وقت دلت خواست بیای

بعضیها هم مثل آخر سس خرسی مهرام میمونن فقط ترتر میکنن. بازدهی ندارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش بگو بیا با هم حرف بزنیم. بعدش بهش بگو که اذیت میشی از این کارش و ازش بخواه که این کار رو تکرار نکنه 

چندبار بهش تذکر بده تا یادش بمونه ولی کارای خوبش رو هم بهش بگو تا گارد نگیره و عصبی بازی در نیاره و زندگی رو واست بدتر نکنه

عزیزم اگه یکساله ازدواج کردی و چندبار اینکارو کرده اینو بدون با لجبازی هیییچی حل نمیشه دوستمون میگه پشت درو بنداز و بخواب خب اینجوری بدترم میشه میبینه تو ک مشکلی نداری میخوابی.شما عزیزم از طریق دلبری کردن پیش برو مثلا بگو بدون تو خوابم نمیبره یا دلم بغلتو میخواد تا بخوابم یا اینکه میترسم از تنهایی هرجوری ک میدونی رام میشه کم کم میبینی از سرش میفته.بدخلقی نکن محبت کن جواب میگیری من خودم دقیقا جواب گرفتم از همین راه بازم خودت میدونی گلم

بهش بگو بیا با هم حرف بزنیم. بعدش بهش بگو که اذیت میشی از این کارش و ازش بخواه که این کار رو تکرار ن ...

ممنونم ازت ..سعی میکنم آروم باشم اینقدر گریه کردم چشمام داره از کاسه در میاد

عزیزم اگه یکساله ازدواج کردی و چندبار اینکارو کرده اینو بدون با لجبازی هیییچی حل نمیشه دوستمون میگه ...

نه اون کار که نمیتونم آخه شوهرم خیلی دوست دارم خیلی سختی کشیدیم تا ازدواج کردیم ..الان میبینم اینکار می‌کنه نمی‌دونم مشکل از منه

تو نخواب و منتظرش بمون بگو میترسم تنهایی بخوابم چرا تنهام میزاری چرا قبلش بهم نمیگی   وا اینکه تو خونه واسه عمسرت سنگ تموم بزار تا هیچوقت دلش نیاد خونه رو ترک کنه

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نه اون کار که نمیتونم آخه شوهرم خیلی دوست دارم خیلی سختی کشیدیم تا ازدواج کردیم ..الان میبینم اینکار ...

اگر هم فقط چند بار این کارو کرده عیبی نداره به نظرم بلا خره میرن میشنن دردو دل میکنن روحیش عوض میشه اگه بهش اعتماد داری ولی بهش بگو قبلش بهت خبر بده

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚