من یه ساله ازدواج کردم تو این یه سال شوهرم چند بار بدون اطلاع قبلی شبو میره پیش دوستاش یا میمونه یا خیلی دیر میاد الآنم دارم با گریه مینویسم چون نمیدونم باید چه واکنشی نشون بدم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم اگه یکساله ازدواج کردی و چندبار اینکارو کرده اینو بدون با لجبازی هیییچی حل نمیشه دوستمون میگه پشت درو بنداز و بخواب خب اینجوری بدترم میشه میبینه تو ک مشکلی نداری میخوابی.شما عزیزم از طریق دلبری کردن پیش برو مثلا بگو بدون تو خوابم نمیبره یا دلم بغلتو میخواد تا بخوابم یا اینکه میترسم از تنهایی هرجوری ک میدونی رام میشه کم کم میبینی از سرش میفته.بدخلقی نکن محبت کن جواب میگیری من خودم دقیقا جواب گرفتم از همین راه بازم خودت میدونی گلم
ماشالله بچه هم نیست بگیم ترسیده از ازدواج. متاسفانه شوهرت رفیق بازه دیگه. شاید یکی از دلایلی که دیر ازدواج کرده هم همینه. بهش بگو میترسی شب تو خونه تنها
تو نخواب و منتظرش بمون بگو میترسم تنهایی بخوابم چرا تنهام میزاری چرا قبلش بهم نمیگی وا اینکه تو خونه واسه عمسرت سنگ تموم بزار تا هیچوقت دلش نیاد خونه رو ترک کنه
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚
نه اون کار که نمیتونم آخه شوهرم خیلی دوست دارم خیلی سختی کشیدیم تا ازدواج کردیم ..الان میبینم اینکار ...
اگر هم فقط چند بار این کارو کرده عیبی نداره به نظرم بلا خره میرن میشنن دردو دل میکنن روحیش عوض میشه اگه بهش اعتماد داری ولی بهش بگو قبلش بهت خبر بده
❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨👩👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚