2777
2789

چون اون صبح زود تا آخر شب سرکاره گفتیم تو اتاق خواب بخوابه که با صدای بچه بیدار نشه ... الان فقط پنج شنبه شبها شوهرمم میاد پیش ما میخوابه ...کسی بوده شرایطش مثه من باشه؟ چیکار کنم ؟ دخترم الان ۴ ماهشه . دلم میخواد سه تایی بخوابیم . از طرفی میترسم الان اتاق دخترمو جدا کنم،میترسم نصفه شب مشکلی داشته باشه و ما متوجه نشیم.لطفا هر تجربه ای در این خصوص دارید ، یا در مورد جدا کردن اتاق بچه بهم بگید،شما از کی اتاق بچه رو جدا کردید؟ و چجوری؟ ممنون میشم۰😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معمولا از ۶ماهگی باید جدا کرد ..هر نیم ساعت یه بار برو چک کن ببین خوابه ..بعدش هر یک ساعت ..کم کم تایمش رو کم کن ک عادت کنه

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

باورم نمیشه بدون یه روز تو یه خونه بدون شوهرم بخوابم

❣❣دوتا مرد تو زندگیمه که از هرچیزی برام ارزشمندترن❣❣شوهری که نیمه زندگیم را کامل کرد 💑و پسری که تمام زندگیمه👨‍👩‍👦 دوستتون دارم جلتنمن های عزیزم😎👑🤍گرپدرتاج سراست👨‍💼 سلطان غم ها مادرست🧕 مادرشوهر و پدرشوهرمم رو خیلی دوست دارم🥰خدایا تو دلیم رو به تو سپردم👶🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍🦋🤍 امام رضا عاااشقتم💚💚

زوده هنوز اتاقشو جدا کنی. بیارش تو اتاق خواب خودتون. شوهرتم وقتی بچه دار شده باید قبول کنه سختیهاشو تا چند وقت. نمیشه که اصلا حس نکنه بچه دار شده. بیارش اونم عادت میکنه

اصلا همچین کاری نکردم بچه اونم هست خب باید کمکمم میکرد تا چهل روز بعدش دیگه بچم فقط شیر میخاست ک بهش میدادم گریه نداشت زیاد ک اذیت کنه 

الانم شما دیگه جدا نخاب ازهمین امشب