2777
2789
عنوان

اختلاف و دعوای پدر مادر

179 بازدید | 8 پست

از بچگیم بدترین چیز هارو دیدم و شنیدم نمی دونم فک میکردم خب اینا تاثیر ندارع بزرگ شم فراموشم میشه اما توی دعوا ها و کوچک ترین بحث ها حالم بد میشه ضربان قلبم می‌ره بالا دلم میخواد برم جایی هیچ کی با کسی دعوا نکنن هنوزم تو این محیطم همه جای خونه برام مثل زهرماره ی خاطره بد ازش دارم خیلی حال روانیم بده خیلی 

از مامان و بابا هایی که می بینن زندگیشون رو هوا خواهش میکنم بچه نیارن چون گناه داریم خیلی 

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا موافقم تو ۹ سالگیم طلاق گرفتن هنوزم دعوا میکنن😐 فقط اینو دارم ب خدا میگم:خدایا خودت تو اینجور رابطه ها هوای بچه ها رو داشته باش😢

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡
کاملا موافقم تو ۹ سالگیم طلاق گرفتن هنوزم دعوا میکنن😐 فقط اینو دارم ب خدا میگم:خدایا خودت تو اینجور ...

کاش مال منم طلاق میگرفتن می بریدن ی دفعه

ستاد مبارزه با عقاید کهنه😐❌
کاش مال منم طلاق میگرفتن می بریدن ی دفعه

اره اما مشکل اینجاس واسه من بعد طلاقم دعوا دارن...

به تو از دور سلام ،به سلیمانِ جهان از طرف مور سلام!😢♡ به تو از دور سلام ، به حسین از طرف وصله یِ ناجور سلام😔! به تو دلبسته شدم!! به شبایِ جمعه کربلا وابسته شدم ...  به تو دلبسته شدم !!به خدا من از همه به غیر تو خسته شدم 😢حسین اقام ♡همه میرن تو میمونی برام ...☆              شنیدم پنجره فولادت کربلا میده♡ سلام زندگی ،سلام عشق من؛ الاسلام علیک حجت بن الحسن...♡                                                                                                                     ♡الهی و ربی من لی غیرک؟!♡ (ای مبعود من!،مگه من جز شما چه کسی رو دارم!؟♡)در کدامین نخلستان هستی با دلدار خود بـه راز و نیاز نشسته اي؟در کدامین چاه سر فرو برده و راز دل می گشایی؟کاش می‌دانستیم بیت الاحزانت را کجا برپا کرده اي! یا امام زمان(عج)☆♡

من ۳۵ سالمه و به تازگی دارم عوارض دوران کودکی ناخوشایندم را میبینم . خواهرها و برادرم هم وقتی سنشون بالا میره بدتر میشن . از لحاظ روحی بشدت اسیب دیدم . جدیدا اگر یک دختر بچه تو خیابون ببینمم که شبیه بچه گیام باشه میزنم زیر گریه . دوست دارم برم بغلش کنم ، خیلی دوران سختی گذراندم ، بدترین دعواها و کتک کاری ها را دیدم . از کودکی م فقط این چیزهارو یادمه . پدرم به بدترین طرز ممکن مادرم را کتک میزد و هر دفعه ما فکر میکردیم مادرم مرده ولی زنده میموند . هروزمون جهنم بود ، از کنار پدرم با ترس رد میشدم ، همیشه استرس داشتم که بهم حمله کنه . الان تو این سن همش کابوس بچگیامو میبینم . از همه ی پدر مادر ها متنفرم ، خودم ازدواج کردم ولی حاضر نیستم بچه بیارم . فقط اینارو گفتم جهت درد و دل … 

چون نمیتونم برای کسی بازگو کنم😔