2777
2789
عنوان

بابام آبروم رو برد

19343 بازدید | 188 پست

مهمون داشتیم امشب همه پذیرایی اینا انجام شد بعد شام موقع میوه رفتم تو اتاقم یکم استراحت کنم میوه بخورم که یهو بابام اومد داد که چی چرا در و بستی بی احترامی کردی و اینا گفت حتما باید داد بزنم تا آدم شی مطمئن مهمون ها شنیدن و به روی خودشون نیاوردن اومدم اون ور نگاه سنگین رو حس میکردم حس ترحم . کوچیک ام نیستم خیلی ۱۵ سالمه اصلا گیریم من اشتباه کردم باید میومد اروم میگف یا بعد رفتن مهمون ها الان بغضم گرفته مامانم هم عین بابام

🥺

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم سنیم

منم خیلی مشکل دارم

توروخدا اگر آدم درست و  حسابی نیستین بچه نیارین

آخه ما چ گناهی کردیم؟!

🥺

من راشینم، تنها و مستقل، دل‌شکسته و ناراحت، دلسرد و بی‌رحم، پرتلاش خستگی‌ناپذیر، موفق و توانا... مامان خانم جونم، خیلی دوستت دارم خیلی زیاد، با اینکه حسم یک طرفست، هم به خودت و هم به بابایی. آن خدایی که بزرگش خواندی! به خدا مثل تو تنهاست ... بخند:) بی‌پاسخ موندنت بخاطر شعور پایینته نه بی‌زبونی من×_× اگه درمورد مد و زیبایی سوالی بود، تا جایی که در توانم باشه درخدمتم گوگولیا...

همشون همینن ولشون کن...خوب کردی هیچی نگفتی ولی اگه تنهایی اینو گفت بگو من اگه ادم نیستم بشینببین کی بزرگم کرده که حیوون بار اومدم

بای

با هیچکس بحث نمیکنم چون سیمکارت پنجممه😂💆‍♀️ولی برخوردم باهات رو خودت مشخص میکنی
تواین اوضاع قرمز کرونایی مهمانی؟ پذیرایی؟

خاهر الان کی رعایت میکنه یکیم بخادرعایت کنه نمیزا ن

بخدایکی ازاقپاممون کرپناگرفت ب گفته پزشک زودردکرد بخدا پامیشد خودش میرفت خریدای خونه خب اینجورکردم مریض میشن دیگ

رنگ ولایتhaircolorist