2777
2789
عنوان

شوهر پولدار😐😐😐

508 بازدید | 31 پست

سلام دوستان.من ی دختر جوون هستم که در یک خانواده معمولی از هر لحاظ هستم.افسرده و استرسی و ناامید هستم(میتونستم پز نداشته هامو بدم اما صادقانه گفتم چون فهمیدم تو چشم و هم چشمی فقط عذابه).چیزی ک یکمی اینروزا بهمم ریخته موضوع ازدواجه.مثلا چند وقت پیش ی پست اینستا بود ک مصاحبه کرده بود با چنتا دختر و مادر و پدر ک با پسری ک ۴ یا ۵ میلیون حقوق داره ازدواج میکنید؟دخترا همشون گفتن اره و خانواده هام بیشترشون گفتن ن.چیزی ک باعث شد من مغزم درگیر بشه این بود ک ایا من هم ازدواج میکنم ک جوابم این بود که من نمیتونم ینی اونقد صبر و تحمل ندارم و دست خودمم نیست کلا از بچگی هم زود گریه و بغض میکردم و از بچگی تقریبا افسرده بودم.و از مواردی ک میترسم یکیش بدهی و قرض و قبض و ایناست همش باید نگران باشی که نکنه یوقت صاحبخونه بیاد بندازتتون بیرون و بحث و دعوا بشه.راستش ن اونجوری لوندم ن خوشگلم ن اخلاقم خوبه.از همه چی استرس میگیرم.راستش دلم نمیخواد پولداری معیارم باشه چون ته قصه رو میدونم ولی از ی طرفم میبینم چاره ای ندارم البته ادم پولدار نمیاد مارو بگیره ولی وقتی میبینم زن و دخترای پولدارا بدون استرس و نگرانی خرید میکنن راحت زندگی میکنن ی ذره دلم میگیره.راستش تازگیا از ازدواج خیلی بدم میاد.خدا خودش کمکم کنه

خوشبحال تکه سنگ /که ندارد دل تنگ.....خیلی وقته منتظرمونه  منتظرش نذاریم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی پولدارا قبض و وام ندارن اونلم واسه اینکه پولدار بمونن و بیشتر باشن وام میگیرن قرض میگیرن بدهی بالامیارن اره با پول دغدغه هات خیلی کمترن اماتمومی ندارن اول ارامش بد آسایش 

تنها راه پولداری شوهر نیس

تو ایران یا باید شوهر پولدار پیدا کنی یا پیچ بزنی اینستا راه دیگه ای نداره چون ته تهش میشی یه کارمند با حقوق ده تومن اونم بعد چند سال 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩