2777
2789
عنوان

مسائل جنسی بین خواهر و برادر

| مشاهده متن کامل بحث + 56039 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه جنسی

منم همسرم میکفت یکی از دوستام ۱۲بوده...

سلام دوستان گلم من حامی ترنس ها هستم اونها نجس نیستن .خنده دار نیستن.نشانه آخرالزمان نیستن.اونهاام انسان هستند و مثل ما حق زندگی دارن و ما نباید باخنده های الکی این حق و ازشون بگیریم خنده های ما باعث گریه های شبانه اونها هستش پس بیاین مهربون و حمایت کننده باشیم❤🤝
بخاطر ی بچه ۱۱ ساله؟والا من جلو همه همینجوری ام

حالا در اینده چی میشه و غیره به کنار 

یک پسر بچه ۱۱ ساله زل بزنه همش به قسمت خاصی حس بدی نداره الان ؟ بخاطر همون حس بد رعایت کن خب 

من ببینم دارم جلب توجه میکنم یا رابطمو قطع میکنم اگرم امکان نداشته باشه خب پوششمو عوض میکنم 

اون نگاه خیلی حس بدی به ادم میده😣

نمیدونم تو خونوادمون همه همینجورین جلو شوهرخالمم همینم.

خوب عزیزم اشتباهه. حالا حجاب نمیخواین داشته باشین به خودتون مربوطه ولی بعضی آدما نمیتونن خوددار باشن تو خیلی خونواده ها سر همین مسایل مشکلات حاد پیش اومده. خداوند حجاب رو برای این قرار داده که بعضیا بیمار دلن. 

چجوری عادی سازی کنم؟

ببین  بسر خاله های منم همین جوری بودن وقتی میخواستم لباسمو عوض کنم از اتاق نمیرفتن بیرون اوایل من جیق و داد میکردم ولی چند بار وقتی تو اتاق بودن لباسمو عوض کردم الان تا میخوام عوض کنم خودشون میرن بیرون شماهم واکن نشون نده خودشون درست میشن

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
ببین  بسر خاله های منم همین جوری بودن وقتی میخواستم لباسمو عوض کنم از اتاق نمیرفتن بیرون اوایل ...

آهان حالا من ک جلوش لباس عوض نمیکنم چون فک میکنم بدتر بشه و خودم هم خوشم نمیاد با این مدلی ک نگاه میکنه. شاید وقتشه یکم ازش فاصله بگیرم اصن نگران شدم دارم باهاش حرف میزنم بجای چشمام ب بالاتنم زل زده

آهان حالا من ک جلوش لباس عوض نمیکنم چون فک میکنم بدتر بشه و خودم هم خوشم نمیاد با این مدلی ک نگاه می ...

نه اون یه مثال بود حالا  

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.

ببین ما تو عروسی دخترخالم یه پسربچه همین همسن پسرخالت هی میومد قسمت زنا‌ .مام کاریش نداشتیم زنداییم میگفت بیرونش کنین حس خوبی ندارم...خلاصه گذشتتت تا پسره سال بعدش از مدرسه اخراج شدش به خاطر داشتن فیلمای ناجور وفهمیدیم این بچه بلوغ زود رس شده و تو قسمت زنونه هم که میومدش داشته دید میزده و حرف زنداییم درست بودش‌

بعدش درسته هنوز پسر بچه ها تکلیف نشدن اما نباید جلوشون باز پوشید

من دخترخالم داداشش میومد خونه میرفت تاپو آستین حلقه ایو عوض میکردش آستین کوتاه یا بلند میپوشیدش 

بالاخره درسته محرمیت هس و به تکلیف نشدن اما اشتباه باز پوشیدن جلوشون.