تو هر تاپیک میری ادم میترسه یه نظر بده باز چند نفر بیاد سرت آوار شن و ترورت کنن. تا یه چیز میگی انگار دنبال بهانه هستن تا بیان دق دلی هاشون از زندگی رو تو مجازی سر یه نفر خالی کنن! (چیزی که من تا به حال خیلی خیلی زیاد دیدم واقعا)
نظر محترمانه بدی همینه.
نظر بدون توهین میدی همینه.
نظر بی تعصب میدی همینه.
نظر بدون قضاوت میدی همینه.
نمیدونم شعور استفاده از فضای مجازی کجا رفته!
انگار ادما چون مجازیه به خودشون اجازه میدن باشخصیت رفتار نکنن و هر رفتار نامناسبی ازشون سر بزنه فقط چون قابل شناسایی نیستن!
کاش وقتی احترامتون حفظ میکنن و بهتون چیزی نمیگن یهویی بی دلیل نپرین به یه کامنت و کاربر بیچاره رو ترور نکنید و شما هم متقابل احترام بقیه کاربرا حفظ کنید. چون مجازیه دلیل نمیشه رفتارهای ناپسند نسبت به کسی که بهتون کاری نداره، ازتون سر بزنه و کسی رو بی دلیل دلخور کنید و بی دلیل توهین کنید.
من سایت های تبادل نظر و حتی سایت مشاوره و ... زیادی عضو بودم ولی هیچوقت ندیدم هیچ سایتی کاربراش اینجور باشن. اولین باره می بینم اینطوری همه خودشون رو از بند ادب ازاد میکنن اونم در حالی که کاری به کارشون نداری و هیچی بهشون نگفتی و انگار دنبال بهانه هستن به دلایل دیگه...
از خودت دفاع کنی بهت برچسب میزنن یا میگن جبهه گرفتی و فلان.
یا از کامنت نوشتن منعت میکنن درصورتی که هیچ توهینی نکردی و حتی حرفی که زدی به اون طرف نبوده اصلا!
به هرحال بیاین این فرهنگ رو در نی نی سایت هم گسترش بدیم و به هم احترام متقابل بذاریم و بی دلیل کسی رو نرنجونیم دوستای عزیزم
من حرفام رو محترمانه زدم و قصدم دلخور کردن هیچکدوم نبوده فقط حس کردم این خلا فرهنگی و رفتاری توی نی نی سایت هست و بهتره این رو در کنار هم گسترشش بدیم. قصدم هم توهین یا دشمنی با هیچکس نبوده و نیست. پس امیدوارم دوباره مثل تاپیکای دیگه توهین و رنجوندن اینجا شاهد نباشیم. چون حرفام کاملا دوستانه بود نه از سر توهین یا دشمنی.