2777
2789

تو هر تاپیک میری ادم میترسه یه نظر بده باز چند نفر بیاد سرت آوار شن و ترورت کنن. تا یه چیز میگی انگار دنبال بهانه هستن تا بیان دق دلی هاشون از زندگی رو تو مجازی سر یه نفر خالی کنن! (چیزی که من تا به حال خیلی خیلی زیاد دیدم واقعا)

نظر محترمانه بدی همینه.

نظر بدون توهین میدی همینه.

نظر بی تعصب میدی همینه.

نظر بدون قضاوت میدی همینه.

نمیدونم شعور استفاده از فضای مجازی کجا رفته!

انگار ادما چون مجازیه به خودشون اجازه میدن باشخصیت رفتار نکنن و هر رفتار نامناسبی ازشون سر بزنه فقط چون قابل شناسایی نیستن!

کاش وقتی احترامتون حفظ میکنن و بهتون چیزی نمیگن یهویی بی دلیل نپرین به یه کامنت و کاربر بیچاره رو ترور نکنید و شما هم متقابل احترام بقیه کاربرا حفظ کنید. چون مجازیه دلیل نمیشه رفتارهای ناپسند نسبت به کسی که بهتون کاری نداره، ازتون سر بزنه و کسی رو بی دلیل دلخور کنید و بی دلیل توهین کنید.
من سایت های تبادل نظر و حتی سایت مشاوره و ... زیادی عضو بودم ولی هیچوقت ندیدم هیچ سایتی کاربراش اینجور باشن. اولین باره می بینم اینطوری همه خودشون رو از بند ادب ازاد میکنن اونم در حالی که کاری به کارشون نداری و هیچی بهشون نگفتی و انگار دنبال بهانه هستن به دلایل دیگه...

از خودت دفاع کنی بهت برچسب میزنن یا میگن جبهه گرفتی و فلان.

یا از کامنت نوشتن منعت میکنن درصورتی که هیچ توهینی نکردی و حتی حرفی که زدی به اون طرف نبوده اصلا!

به هرحال بیاین این فرهنگ رو در نی نی سایت هم گسترش بدیم و به هم احترام متقابل بذاریم و بی دلیل کسی رو نرنجونیم دوستای عزیزم

من حرفام رو محترمانه زدم و قصدم دلخور کردن هیچکدوم نبوده فقط حس کردم این خلا فرهنگی و رفتاری توی نی نی سایت هست و بهتره این رو در کنار هم گسترشش بدیم. قصدم هم توهین یا دشمنی با هیچکس نبوده و نیست. پس امیدوارم دوباره مثل تاپیکای دیگه توهین و رنجوندن اینجا شاهد نباشیم. چون حرفام کاملا دوستانه بود نه از سر توهین یا دشمنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من جای دیگه ای واسه خالی کردن عقده هاشون ندارن میخوان اینجا خالی کنن ماشاءالله کمم نیستن    یجوری تند برخورد میکنن انگار ما نفهمیم خب هر حرفی رو میشه محترمانه هم زد

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
بنظر من جای دیگه ای واسه خالی کردن عقده هاشون ندارن میخوان اینجا خالی کنن ماشاءالله کمم نیستن   ...

دقیقا همینطوره. هرچی هم میگی محترمانه رفتار کن و میتونی ریپلای نزنی تازه متهمت میکنن که جنبه نظر شنیدن نداری!!!

دقیقا همینطوره. هرچی هم میگی محترمانه رفتار کن و میتونی ریپلای نزنی تازه متهمت میکنن که جنبه نظر شنی ...

آخرشم انقد جنگ و دعوا راه میندازن تاپیک میترکه😏کاش یکم ادب و احترام یاد بگیرن  

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  

آره واقعا . درست میگی اسی . یک تاپیک بود یک کاربر به یک کاربر دیگه گفته بود درخواست دوستی میدم قبول کن همچین اون خانم بد باهاش برخورد کرده بود نوشته بود درخواست دوستی هیچ کس رو قبول نمی کنم اون خانم هم سوالش رو توی تاپیک نوشت .

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی
آره واقعا . درست میگی اسی . یک تاپیک بود یک کاربر به یک کاربر دیگه گفته بود درخواست دوستی میدم قبول ...

خیلی راحت میتونسته بگه نمیتونم قبول کنم...

اما اره متاسفانه من دیگه بعضی وقتا وقتی میبینم زیاد توهین میکنن و میان حرفی که با اون ها نبودم اصلا، ریپلی میزنن و دعوا راه میندازن، دیگه کامنتای بعدی که هی ریپلی میزنن نمیخونم چون معتقدم وقت و اعصاب و شخصیت خودم ارزش بیشتری داره تا توهینای بقیه. 

خیلی راحت میتونسته بگه نمیتونم قبول کنم... اما اره متاسفانه من دیگه بعضی وقتا وقتی میبینم زیاد توهی ...

می تونست محترمانه بگه درخواست رو قبول نمی کنم یا فوقش هیچی نمی گفت. خوب کاری می کنی اسی  . من که خودم اصلا اهل دعوا نیستم  . هر تاپیکی باهاش مخالف هستم اصلا تو اون تاپیک شرکت نمی کنم چون واقعا زودرنج هستم  

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

کاش این تاپیک هم جزءپربازدیدها میشد چون بنظرم سایت به همچین موضوعاتی بیشتر نیاز داره تا بعضی پستای دیگه (اون پستایی که برای سرگرمی و... هست-منظورم اونایی که نیاز به کمک دارن نیست)

می تونست محترمانه بگه درخواست رو قبول نمی کنم یا فوقش هیچی نمی گفت. خوب کاری می کنی اسی   ...

اره همینطوره

درکت میکنم عزیزم اره منم توقع دارم وقتی محترمانه رفتار میکنم بیخودی توهین نشنوم چون ناحقیه اونم وقتی اصلا طرف حرفت اون شخص نبوده اصلا