2777
2789

سلووووووم عیدتون مبارک...من خانواده همسرم ومادرشوهر مهربونه همیشه در صحنه ،فوق العاده زرنگ وکاری وسخر خیز وشوهرش هم کاریه ها اما همه اش هم زرنگ هستن تقریبا ها.‌..‌اما بدعادت هم شدن...ومن تنبل .....بوق در این خانواده تاحالا رسوا نشدم....نماش بازی کردم اما خودم خیلی خوابالو....وخیلی حال تزئین ودسر ندارما وکلی استعدادهای به مرحله ظهور نرسیده چه کنم؟

امروز خونه مادربزرگش در روستا بودیم پدرشوهرم منو شوهرم‌و با یه کارهایی ضدخالی وشوخی بیدار کرد اونو میخواست آب بریزه روش منو ازپاهام کشید 😂😜😜😂ماهم خواب از سرمون پرید که پرید...گفتم کاش یکی منو هرروز از خواب اینطوری بیدار میکرد....هیچکس بخواد هم نمیتونه بیشتر۸توخونه پدرشوهرم بخوابه😊

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار

پدرشوهرت صبح میاد بالا سر پسر و عروسش تو اتاق خواب؟! مادرشوهرمم بدونه تو اتاقیم دروباز نمیکنه😯 بااینکه سحر خیزن تا حالا منو صبح زود بیدار نکردن هروقت خودم بیدارشم میرم پایین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گذشت و مادرشوهرم همش می گفت می خوام عروسی بگیرم که بچم خونه و ماشین هم بده.توقع داشت پدرم از ملک و املاک بفروشه و بده به ما.همش ترس از جاری آینده داشتم چون مدلش یگبود ازکاه کوه بسازه .و یکی رو ببره بالا و یکی رو بزنه توسری. تو این هیری ویری نوه دایی شوهرم جداشده و برادرشوهرم گفته بود جداشی من می گیرمت.ایشون جدا شد وبرادرشوهرم سرقولش موند مادرشون که خیلی آرزوها داشت براش خیلی کارا کرد غش قهر مریضی فایده نداشت و ایشون مادرش رو تهدید کرد اگه راضی نشی یا خودمو می کشم و یا تو رو .این جور آدما از آدمایی مثل خودشون می ترسن سکوت کرد و عروس خانوم سابقه ۷سال زندگی مشترک (عقد و عروسی)با

زدم تو گوش مشکلات.....رررررفت با بزرگترش اومد.....