2821
2789
عنوان

جهیزیه من + عکس 😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 82002 بازدید | 638 پست
تو را خدا راست میگی؟

بخدا دروغم چیه

با همسرم رفتیم نمایندگی فلر تیراژه

گوشکوب برقی با تجهیزاتش ۱۸۰

مخلوط کن ۱۵۰

اتوبخار ۱۷۰

سماور برقی با قوریش (بزرگه) ۲۳۰

جاروبرقی ۵۵۰

مایکروفر با فن داغ و برنامه پخت ۹۰۰

آب مرکبات گیری هم اشانتیون گذاشت روش

قهوه ساز ۸۵

پلوپز سه کاره ۲۵۰

اصلا قیمتا رو گفتی آه از نهادم بلند شد

یخچال ساید اسنوا لمسی ۶۵۰۰

تی وی ال جی ۴۵ اینچ LED   

۲۱۰۰

همشون اونموقع جدیدترین مدلهای بازار بود

واقعا فاجعه اس، مگه سه سال چقدره؟؟؟؟ انگار ده سال گذشته با این قیمتااا

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
بخدا دروغم چیه با همسرم رفتیم نمایندگی فلر تیراژه گوشکوب برقی با تجهیزاتش ۱۸۰ مخلوط کن ۱۵۰ اتوبخ ...

منم سه سال پیش اتو بخار پاناسونیک خریدم ۲۴۰ گفتم یا خدا چقدر گرونه الان همون دو میلیون و خوردی هست

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا دروغم چیه با همسرم رفتیم نمایندگی فلر تیراژه گوشکوب برقی با تجهیزاتش ۱۸۰ مخلوط کن ۱۵۰ اتوبخ ...

یا امام زمان دلم برای خودمون خیلی سوخت 

کاش سه سال پیش خرید کرده بودم

پلوپزت فلر هست؟ازش راضی هستی؟

موندم اسنک ساز بخرم یا نه

من همه جی خریدم از برقیا اخر سر گفت اینا رو  همه میخرن باید  بخرن

و گیر داد به پارجه ی نون و  جانماز ‌(جانماز دو تا بردم یکی مردونه و زنونه و  یه جادر نمازی گفت کمه این جیه اوردی !). از اوووون همه جهیزیه دو قلم ک  مهم نیست  رو گیر داد ... وکلا خیلی گیردادواگذارش کردم ب خدا

تازه من هنوز نرفتم خونمون

کلا پر توقعشون نکن ... فکر میکنن کی هستن چه خبره   !   

فشار نیار به خودت ب اندازه ای که در توانت هست بخر

خوشبخت باشی عزیزم 

منم سه سال پیش اتو بخار پاناسونیک خریدم ۲۴۰ گفتم یا خدا چقدر گرونه الان همون دو میلیون و خوردی هست

باور کن من اگه الان میخواستم ازدواج کنم عمرا اونا رو میخریدم😂😂😂 خودم میرفتم و لباسای تنم خودشون بخرن 

والا

تازه هزارتا عیب هم گذاشتن رو وسیله هام😅😅😅

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
چرخ خیاطی چی؟ واجبه ب نظرت؟

بنظر من مهمه.یه چیز واجب.اومدو درز لباست بازشد خواستی همونو بپوشی.

دختر عمه ی منم گفت من خیاطی بلد نیستم نمیخوام.جهزیه ای که داشت وعروسی که گرفتند هنوز صحبت از عروسی عالی میشه میگن عروسی منصوره.ولی یه روز مامان جاریش‌ گفت به دخترم گفتم جارید چرخ خیاطی نداره اگه خواست بهش بدی دریغ نکنی بعدم به یه جوری گفت نکه نداره.مامان منم ناراحت شد گفت از شیرمرغ تا جون آدمیزاد داره خودش چرخ خیاطی نخواسته.

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
ان شاالله بهترینشو بخرید مبلمان استیل گرفتی یا اسپرت ناهار خوری چند نفره میگیری

تازه استارت خرید را زدم و هنوز مبلمان نخریدم اما قصد دارم اسپرت بگیرم 

میز ناهار خوری هم ۶ نفره

نمیدونم تازه خاله ام فوت کرده تاپیکمو ببینی متوجه میشی 😔 

💔💔💔💔💔💔💔

خدایا شکرت♥️♥️♥️بعداز 7سال انتظار در تاریخ10/11بی بی چکم مثبت شد♥️♥️♥️.                  درتاریخ10/18قشنگ ترین صدای دنیا رو شنیدم صدای قلب نازنینت بود مامان جان❤️❤️❤️❤️.                     درتاریخ11/25حرکاتتو توی تی وی جلوی روم دیدم وفقط اشک ریختم❤️❤️❤️❤️.                                  درتاریخ12/20فهمیدم معجزه ی خداوند مهربونم یه شاهزاده است😍😍😍😍                                        در تاریخ1/10رفتم سونو خواب بودی زندگی مامان😁😁😁 دکتر هرچی زد روی شکمم بیدار نشدی🤪🤪🤪چقدر حس قشنگیه دارمت❤️❤️❤️❤️                      در تاریخ 1/21حست کردم زندگی مامان تکون خوردی ومن از ذوق داشتنت اشک ریختم خدای مهربونم شکرت❤️❤️❤️❤️❤️        درتاریخ2/31بهترین و زیباترین حس و بهم دادی مامان جان زندگی من از روی لباس حرکاتتو دیدم 🤪🤪🤪🤪🤪چقدر قشنگه چقدر خوبه که دارمت گریه ام گرفت🥺🥺🥺🥺🥺خدایا شکرت بابت این معجزه❤️❤️❤️❤️ درتاریخ4/29زندگی مامان داشتی توی وجودم گردش میکردی🤪🤪دستمو گذاشتم روی شکمم پای نازنینتو حس کردم بهم لگد زدی انقدر ذوق زده شدم شروع کردم به گریه کردن چقدر خوبه  که هستی🥺🥺🥺چقدر خوبه که دارمت❤️❤️❤️خدایا شکرت من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 💜هی چرخ بزن در من😍ودل را بتکان💜                                        اولین تجربه ی مادر شدن من😍چقدر حس قشنگیه❤️خدایا همه ی خواهران سرزمینم این حسو تجربه کنن❤️بگو الهی امین❤️          
بنظر من مهمه.یه چیز واجب.اومدو درز لباست بازشد خواستی همونو بپوشی. دختر عمه ی منم گفت من خیاطی بلد ...

حرف مردم همیشه هست  پس بیخیال

مامان من ۳۵ ساله جرخ خیاطی جاهازشو  دست نزده.اونوقت منی ک  دخترشم فکرمیکنی میتونم از چرخ خیاطی استفاده کنم. بیخیال مردمو پررو  نکنین .  

تازه استارت خرید را زدم و هنوز مبلمان نخریدم اما قصد دارم اسپرت بگیرم  میز ناهار خوری هم ۶ نفر ...

چون توجه کن که به متراژ خونه ای که میخرید بخوره ام پی تری نشه.یخچالت چند شد ؟ من یخچالو لباسشویی و تلویزیونموشوهرم گرفت

عضوگروه رزنارنجی وزن شروع79وزن هدف۷۰من موفق میشوم
باور کن من اگه الان میخواستم ازدواج کنم عمرا اونا رو میخریدم😂😂😂 خودم میرفتم و لباسای تنم خودشون ب ...

خداییش مردم ایران زیاده روی میکنن بخدا نصف بیشترش الکیه بابا انگار همه دارند میرند سفر قندهار. الان جهاز معمولی و کم حداقل ۲۰۰ میلیون میخاد که خیلی کم گفتم دوتا تیکه وسیله برقی کوچیک میشه ۱۰ الی ۱۵ میلیون یک یخچال و لباسشویی باهم میشه ۱۰۰ میلیون. خدا را شکر که شوهر نیست 😂

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

بنظر من مهمه.یه چیز واجب.اومدو درز لباست بازشد خواستی همونو بپوشی. دختر عمه ی منم گفت من خیاطی بلد ...

آفرین دقیقا خیلی به کار میاد

فامیل شوهر که برن بمیرن واقعا اگه از شیر مرغ تا جون آدمیزاد هم ببری دنبال یچیز میگردن نباشه همه چیز را ببرن زیر سوال

من که برام دیگه اهمیتی ندارن دارم برای دل خودم و رفع نیاز و کم کردن زحمت خودم خرید میکنم

خیال میکنم اونا هم کورن نمیبینن

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز