2777
2789
عنوان

بنظرتون چیکار کنم 😔

190 بازدید | 30 پست

بعد 4 سال دوستی ..... 

دیروز دیدم بلاکم کرده قبلا بهونه میاورد

که قراره بره سربازی  ولی من میگفتم  منتظرت می مونم تا آخرش باهاتم 😶به خطش پ دادم گفتم چی شده گفت رابطه ما بهتره تموم شه  من سرباز م  بهش گفتم چرا آخه من که صبر میکنم  گفت من بخاطر اینکه دوسم داشتی موندم 😐😐 چون میدونم عشق سخته ولی تا حدش باهاتم 😔😔😔😔منم هیچی نگفتم ولی خیلی وابستشم دارم دیونه میشم..... 😭😭😭😭😓

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونم سخته ولی خواهرم بعده ۶ سال پسره رو اصرار کرد بیاد خواستاری کلی وسیله هم خرید وسطش جا زد پسره اولش سخته سعی کن قرآن سوره یس بخونی و همه چیزی بسپاری بخدا اون واسه همه بهترینا رو می‌خواد بهش اعتماد کن .با کار و ورزش و پول سره خودتو گرم کن این نیز بگذرد

برن گمشن بیشورا😂🚶🏻‍♀️

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    
میدونم سخته ولی خواهرم بعده ۶ سال پسره رو اصرار کرد بیاد خواستاری کلی وسیله هم خرید وسطش جا زد پسره ...

من خاستگاریمم اومده بود  تو فکر ازدواج بودم چی فکر میکردم چی شد 😔😔😔

وفادارم به رؤیایی که هر گز قسمت من نیست 💙هنوزم اسمت که میاد منتظرم برگردی 🖤 بدجور شکستیم ولی بازم دوست دارم در حالی که ازت متنفرم  این بدترین🙂 پارادوکس دنیاست 🖤عشقتون پایدار 🙂
همه دوست پسری دوست دختری ها آخرش همینه

😔😔😔

[QUOTE=190570700]اومد خواستگاری بعد چی شد؟[/QUOTE   من خبر نداشتم قراره بیاد خواستگاری  بدون اینکه از قبل بگه اومد خب خانواده منم هیچ شناختی نداشتن گفتن فعلا قراره درسم بخونم  امسال کنکور دارم 

سره کار میری ؟ چند سالته؟ 

ن 18سالمه😁🤦🏻‍♀️