2777
2789
عنوان

Reset settings

78 بازدید | 3 پست

سلام ریست ستینگ که اینجا توضیح داده اطلاعات گوشی پاک نمیشه شامل عکس ها و فیلم ها هم میشه؟ ینی اونا پاک نمیشن ؟ ممنون میشم جواب بدید.

زخم که میخوری حتما مزه مزه اش کن حتما نمکش آشناست.

بله همه چی پاک میشه. گوشیت میشه مثل روز اولی که خریدی. خالیییی. حتی شماره های سیو شده یا پیام ها یا اپلیکیشن ها همه چی پاک میشه. قبلش همه چی رو از گوشیت خالی کن اطلاعاتو بردار بعد ریست کن 

اابته بعدش خیلی خوبه گوشیت  سبک میشه هر مشکل نرم افزاری داشته باشه حل میشه ولی کلی وقتتو میگیره تا دوباره همه چی رو وارد کنی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینجا نوشته اطلاعات پاک نمیشه اما شما اینطوری که میگید نمیدونم چیکار کنم دو دل شدم

بالاش نوشته فقط برای بعضی گوشیهای مدل اخیر سامسونگ. حالا دقیقا نمیدونم چی جوریه یا گوشی شما جدیده یا نه. مال من که قدیمیه. البته یه راههایی هست که بک آپ بگیری. مثلا مخاطبینتو انتقال بدی به سیمکارت. یا نرم افزار گوگل فوتو نصب کنی عکساتو اونجا ذخیره کنی بعد ریست کردن دوباره گوگل فوتو رو نصب کنی و آدرس ایمیلتو بدی عکساتو دوباره داشته باشی 

من خودم هربار خواستم گوشیمو ریست همه عکسا و فیلما و آهنگارو خالی کردم تو لپ تاپ

حالا بازم میتونی از یه نفر که تو کار موبایل هست بپرسی تا مطمئن بشی