2777
2789
عنوان

لطفا اگه میدونین راهنماییم کنید

51 بازدید | 9 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیر

من ۶ماهه عروسی کردم ازهمون اول اقدام به بارداری داشتم

آزمایشات قبل بارداریوانجام دادم همسرمم اسپرمگرام انجام داده

خداروشکرمشکلی نداشتیم امانمیدونم چراباردارنمیشم،ازبرج ۱۲پریودم عقب میفته ،سینه راستم بزرگترازچپم شده،بنظورتون این علائم خوبه یابد؟چیکارکنم که تاثیرزیادی داشته باشه زودتربارداربشم،دکتراقرص نمیدن که زودتر بارداربشم میگن عوارض بعدش زیاده،ممنون میشم راهنماییم کنید

عزیزم تا یکسال طبیعیه تاخیر در بارداری... گرمیجات مصرف کن حسابی خودتو همسرتو تقویت کن اقدام یک روز ...

اخه هم خودم هم شوهرم خیلی بچه میخوایم ،من دارم باروغن سیاهدانه کمرم خودم وهمسرم همچنین بیضه هاشو چرب میکنم میگن تاثیرداره ،بنظرتون اگه بادکش ازتخمدان انجام بدم خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هم خودم هم شوهرم خیلی بچه میخوایم ،من دارم باروغن سیاهدانه کمرم خودم وهمسرم همچنین بیضه هاشو چرب ...

راجب بادکش اطلاعی ندارم عزیزم

ولی رحمتو ماساژ بده خوبه گرم نگه دار

نذار همسرت لباس زیر تنگ بپوشه

سونا جکوزی دوش آب داغ برا همسرت ممنوعه

قبل رابطه ب ی ض ه هاشوبا آب سرد بشوره

توکل کن به خدا انشالله زود دامنت سبز میشه

الکی داروهای هورمونی نخور، کلا بهم میریزه چرخه ات رو

راجب بادکش اطلاعی ندارم عزیزم ولی رحمتو ماساژ بده خوبه گرم نگه دار نذار همسرت لباس زیر تنگ بپوشه ...

نه هیچ دارویی دکتربهم نداد،الان فقط ازطریق گرمیجات تقویت میکنم هم خودمو هم همسرمو

نه هیچ دارویی دکتربهم نداد،الان فقط ازطریق گرمیجات تقویت میکنم هم خودمو هم همسرمو

خوبه عزیزم

برا خوردن دارو اصلا عجله نکن چون تخمدان ها رو بیش از حد تحریک میکنن کلا هورمون ها بهم میریزه

انشالله نتیجه میگیری