2777
2789

بازی باحالیه ولی بعضی از کاربراش زیادی بی ادبن و بازی رو به گند میکشن 

نمیزارن مثل آدم بازی کنیم

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا منم خراب شده دوهزار کاپ داشتم پرید چ کنیم حالا؟؟؟

نمی دونم فعلا می ذارم به حال خودش باشه تا یه هفته

اگه درست نشد کلا پاکش می کنم

البته من کاپام اونقدر زباد نبود، دل کندن ازش زیاد سختم نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
نمی دونم فعلا می ذارم به حال خودش باشه تا یه هفته اگه درست نشد کلا پاکش می کنم البته من کاپام اونق ...

من نزدیک دوماه شب و روزم شده بود شوهرم باهام دعواکرد تایه هفته قهر بودیم گذاشتم کنار دوباره رفتم سراغش تنها سرگرمیمه اینم بره دیگه هیچی

خدایا شکرت..
منم همینطور  الان بازار رو هم نگاه کردم گفتم شاید آپدیت اومده براش دیدم اینم نیس آیدیت چیه ا ...

منم اتفاقا نگاه کردم گفتم شاید بروزرسانی شده ولی هرچی زدم فروشگاه پلی اصلا دهات بالا نیومد بازی های دیگه مافیا نیومد ولی این نه 

خدایا شکرت..