2777
2789
عنوان

به کی بگم دردمو گناهم چی بود 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 28 پست
واقعا چقدر سخت وبی احساس ببخشید خیلی نامرد وبی عاطفه  که با احساس شما بازی شده ،مگر باهم صحبت ن ...

من وابسته شدم بهش گفتم چرا اینکار کردی تو چشام نگاه می‌کرد میگه اخلاقت مگه میشه اینقدر بد باشم اخه بدش میخام مگه اما خیلی بی رحم گفت نمیخامت التماسم کردم 

حرفاشو  از روی عصبانیت زده یااینکه واقعی بودن؟اگه میدونی دوستت داره جدانشو ولی ادبش کن

چجوری وابسته مامانش اون گرفتش تو مشت کاری ازم برنمیاد الان رفته سرکار میگه نمیخام ببینمت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما چرا التماسش میکنی ؟ 

برو خونه پدرت 

و اجازه بده پدر مادرت مشکلتو حل کنن ...

اعتماد ب نفس داشته باش

شما برده مرد نیستی ک بله قربان گو باشی

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇

خودت را بیشتر درگیر نکن اگر به دل کسی نباشی نمیتون دریاب تورابه صلاح خودت را قانع کنی وتمامش کنی اجبار نمیشد کرد موقت چرا ولی آخرش به دلش نیستی ببخشید نمیخوام دل سردت کنم واقعیته

شما چرا التماسش میکنی ؟  برو خونه پدرت  و اجازه بده پدر مادرت مشکلتو حل کنن ... اعتماد ...

دیشب تنها بودم اینقدر حس غریبی داشتم بهش پناه اوردم اینجور جواب داد رفت تو حال خابید خانوادم میگن اونا مقصران اما با طلاق موافق نیستن 

دیشب تنها بودم اینقدر حس غریبی داشتم بهش پناه اوردم اینجور جواب داد رفت تو حال خابید خانوادم میگن او ...

منم با طلاق موافق نیستم

اخرین گزینه اس 

من اصلا مشکلم با رابطه نیس ... چون شما زن و شوهرید ...

مشکلم زورگویی هست گلم 

اجازه بده اونا مشکلت رو حل کنن

خداوندا ب خاطر همه داشته ها و نداشته ها شکرت 😇
خودت را بیشتر درگیر نکن اگر به دل کسی نباشی نمیتون دریاب تورابه صلاح خودت را قانع کنی وتمامش کنی اجب ...

خدا خیر خانوادش ندن با آبروم اینجور بازی کردن حالا میگن طلاق توافقی تو چشام نگاه میکنن میگن گناه من چی بود من چه میدونستم اخلاقشان اینجوریه اولا اینجوری نبودن الان هی بدتر و بدتر شوهرم رفته پشت خانوادش با احساستم بازی کردن

خدا خیر خانوادش ندن با آبروم اینجور بازی کردن حالا میگن طلاق توافقی تو چشام نگاه میکنن میگن گناه من ...

خدا ازشون نگذره که با احساس کسی بازی میکنند ومیخواند دیگران را فدای بچه خودشون کنند سخته فدات ولی فکر عاقلانه کن وحقت را بگیر کوتاه نیا 

منم با طلاق موافق نیستم اخرین گزینه اس  من اصلا مشکلم با رابطه نیس ... چون شما زن و شوهرید .. ...

میگن شاید راست میگن اخلاقت خوب نبوده هر چی فکر میکنم نمیدونم کجا بهش گفتم میگه اخلاقت بده نمیگه کجاش 

خدا ازشون نگذره که با احساس کسی بازی میکنند ومیخواند دیگران را فدای بچه خودشون کنند سخته فدات ولی فک ...

صبر کردم اما میخان بزارن بلاتکلیفی ریختن زندگیم آیندم بهم مادرشم میگف پسرم پاره تنمه نمیزارم اذیتش کنی همش طرفداری کرد 

تو هم کوتاه نیا زندگی وآسایششون را به هم بزن نامردا را

بلد نیستم اهل اینکارا بودم میومد منو بگیر به قول مادرش دختر بی زبون میخاستم یجور دستور میداد تمکین شوهرت باش هرچی گف بگو چشم نمیدونم چه بدی کردم اینجوری کردن میگن ما هرچی متلک گفتیم تو هیچی نگو گوش بده فقط خودم نفهمیدم چیشد گیر اینا افتادم 😔

خانوادت پس چی کمکت نمیکنند پس حالا میگند طلاق ،حق تمکین با شوهره 

اونا بلاتکلیف ابرو دارن نمیخام به اونجا برسه میگن چرا اینجور شد زندگیت تو خودشونن مامانم آخر دق می‌کنه سر من 😔 من هنوز دخترم گفت تمکین نمیتونه کنه تو طلاق و مهریه بنظرم