2777
2789
عنوان

از گریه چشام باز نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 43 پست
الان عصبی و عصبانی هستی  فقط یکم زمان بده  خودت رو آروم کن  سعی کن کمی جسمی به همس ...

وقتی در حساس ترین لحظه زندگیم تا این حد بهم بی احترامی کرده، بازم خودمو خوار کنم برم بغلش؟ آخه چجوری؟ الان اون به محبت بیشتر نیاز داره یا منی که با بدبختی بارداریمو گذروندم؟ منی که حتی نتونستم مادرمو داشته باشم؟ همه اینها رو دیده ولی با من اینطور کرد

این ۳ روز مدام از خونه بیرون بود

دلم میخواد بعد تولد بچه م، برش دارمو از این خونه برم

بهت حق میدم ،تو مادری وترست برای سلامتی نی نی کاملا طبیعیه عزیزم ،الهی زایمان راحتی داشته باشی  ...

ممنونم که درکم میکنی

ولی دیگه فهمیدم دوسم نداره

دوست داشتن با سیلی زدن یه خانم باردار و فحش دادن بهش نمیخونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقاً چون هیچ وقت بهت این حرفا رو نزده باید بذاری روی این حساب که خیلی عصبانی و به هم ریخته شده&n ...

زایمانمو نابود کرد😭😭😭😭

دیگه هیچ لذتی برام نداره😭😭😭😭😭

تلاش دارم میکنم به خاطر بچه م سرپا باشم؛ اه بچه م نبود، ثانیه اینجا نمیموندم

وقتی در حساس ترین لحظه زندگیم تا این حد بهم بی احترامی کرده، بازم خودمو خوار کنم برم بغلش؟ آخه چجوری ...

میدونم عزیزم 

درکت میکنم 

ولی گذشت کن 

به خاطر خودت 

یهو نرو بقلش که 

کم کم که آروم شدین و دیدی موقعیت هست .

الان اتفاقا باید خودخواه باشی و خودت به داد خودت برسی 

چون اگر تو گریه کنی 

اگر غصه دار باشی 

همه ضررش برای خودت هست بازم 

پس الان چاره ای نیست جز اینکه عاقلانه فکر کنی 

و کاری رو کنی که اوضاع رو خوب می‌کنه 

حرف رفتن و جدایی و ...هم نزن...

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
انقدر حال روحیم بده که قابل گفتن نیست

درکت میکنم

کارایی که گفتم بکن 

از خدا بخواه خودش حال دلت رو خوب کنه 

پاشو 

پاشو 

فضا رو عوض کن 

داری مامان میشی 

باید قوی و پر انرژی باشی 

سر زایمان برای ما هم دعا کن 

فرمان روايى آسمان‌ها و زمين مخصوص خداست، هر چه بخواهد مى‌آفريند، به هر كه بخواهد دختر و  به هر كه بخواهد پسر می بخشد یا در یک رحم دختر و پسر در کنار هم قرار می دهد و هر که را بخواهد نازا گرداند ، اوست  دانای توانا.
میشه برای سلامتی بچه م و آرامش خودم دعا کنید؟

حتما عزیزم 

دعا میکنم همین الان حال دلت خوب شه

در نهایت شادی و سلامتی زایمان کنی 

و برات بهترین خاطره عمرت بشه