2777
2789
عنوان

دربیییی❤💙

137 بازدید | 20 پست

اقاااا 😂😂دیشب (اینو بگم من پرسپولیسیم)دیشب خواب دیرم دربی بود استقلال برنده شد 😂اینقددد تو خواب حرص خوردم جالبش اینه ک اصلا نمیدونستم دربی قراره باشع😑😂😂

خلاصه اینکه امیدوارم اشتبا باشه😊😬❤❤❤

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ساعت چند شروع میشه؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خدا خودش به من رحم کنه😂

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

😂ایشالله که خوابت چپه

❤❤❤❤❤

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
استقلالی پرسپولیس نمایی😂

ن به جان خودم😂😂💁🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
ساعت چند شروع میشه؟

۷ و نیم فکر کنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
انشالله رویای صادقه باشع😂💙

ننننههه۶ ایشالله ک نمیشه💓💓💁🏻‍♀️

به واقعیت تبدیل خواهد شد✌️😂

خدانکنهههه😬😬💓💓

ننننههه۶ ایشالله ک نمیشه💓💓💁🏻‍♀️

❤❤❤❤

آجی ساعت ۷ و نیمه بازی؟