2777
2789
عنوان

دربیییی❤💙

139 بازدید | 20 پست

اقاااا 😂😂دیشب (اینو بگم من پرسپولیسیم)دیشب خواب دیرم دربی بود استقلال برنده شد 😂اینقددد تو خواب حرص خوردم جالبش اینه ک اصلا نمیدونستم دربی قراره باشع😑😂😂

خلاصه اینکه امیدوارم اشتبا باشه😊😬❤❤❤

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ساعت چند شروع میشه؟

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خدا خودش به من رحم کنه😂

هرکی عشقو انکارمیکنه یا تجربه اش نکرده یا توش شکست خورده...(لطفا روی پست هام ریپ حمله و نصیحت نزنیدتا بلکه یاد بگیرید حق ندارید به دیگران بگید چی درسته چی غلطه.)

😂ایشالله که خوابت چپه

❤❤❤❤❤

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
استقلالی پرسپولیس نمایی😂

ن به جان خودم😂😂💁🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️
ساعت چند شروع میشه؟

۷ و نیم فکر کنم

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
انشالله رویای صادقه باشع😂💙

ننننههه۶ ایشالله ک نمیشه💓💓💁🏻‍♀️

به واقعیت تبدیل خواهد شد✌️😂

خدانکنهههه😬😬💓💓

ننننههه۶ ایشالله ک نمیشه💓💓💁🏻‍♀️

❤❤❤❤

آجی ساعت ۷ و نیمه بازی؟