2777
2789

من با یه نفر دوستم، دوسش دارم ولی نه اونقد که اون میخوادم، بعد خییلی خرج میکنه برام که دلم و بدست بیاره واسه ازدواج ولی من واسه ازدواج نمیخوامش و حس زیادی هم بهش ندارم ، من هر چی میگم من واسه ازدواج نمیخوام، خرج نکن، میگه دوست دارم برات خرج کنم، بچه ها اون خیلی امید داره برا ازدواج اینجور که اون داره پیش میره من فقط دارم ب زور کنترلش میکنم نره عکسمو نشون خانوادش بده همه خانوادش هم فهمیدن ک با یه نفر در ارتباطه و بچه ها کار هم داره، ولی واقعا برا ازدواج نمیخوامش، اونقد دوسش ندارم نمیدونم چرا، بعد الان برا خرج هایی که کرده و هنوز هم داره میکنه عذاب وجدان دارم، به نظرتون من مقصرم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو رو خدا دنبال دوس داشتن نرو با کسی باش ک بخاطر دوس داشتن برات هر کاری کنه منم رفتم دنبال عشقو و اخرشم چن ماه خوش بودیم الان مغزم داره کار میکنه عزیز دلم راهیی ک با دلت بری با عقلت بر میگیردی مطمن باس

ببینید شما باید بصورت جدی باهاش حرف بزنید و قصدتون رو از این رابطه براش بیان کنین جوری باید حرف بزنید که اون یه تلنگر بخوره و بفهمه که کجای زندگی شما قرار داره و چقد براتون مهم هس،ولی هرچه زودتر اینکار رو انجام بدید چون وقتی تو یه رابطه اینجوری یه مرد شکست بخوره دنیا رو سرش خراب میشه و از تو داغون میشه و هیچوقت ادم سابق نمیشه چون دیگه همه چیش از بین رفته و غرورش خورد مبشه 

بله واقعا نمیخواستیش و از احساسشم خبر داشتی نباید ادامه می دادی گناه داره 

من صد بار خواستم تمومش کنم و کردم هم، چند روز بعد بهم پیام داده که نمیتونه و لطفا باهاش صحبت کنم و تمومش نکنم و از اینده که خبر ندارم شاید نظرم عوض شد

من یکی از ته دل میخواستم ولی اون نه دقیقا برعکس قضیه شما خیلی ضربه روحی بدی خوردم این بازی با احساس طرف مقابل هست وقت ازدواج با شوهرم دیگه احساسی نداشتم براش ولی شوهرم خیلی دوستم داشت و پرهیجان بود آنقدر که کم کم یخ من وا شد و الان عاشقشم  

تو رو خدا دنبال دوس داشتن نرو با کسی باش ک بخاطر دوس داشتن برات هر کاری کنه منم رفتم دنبال عشقو و اخ ...

اخه اون برا ازدواج میخواد من سنم برا ازدواج باهاش پایینه و تصمیمی برا ازدواج ندارم

خب من دارم بهش میگم که نمیخوام چندین بار گفتم، میگه منم نگفتم همین الان ازدواج کنیم در اینده شاید نظ ...

گناه داره

اول اینکه ایشون داره سعی میکنه شما بهش علاقه مند بشی و این واقعا تحسین برانگیزه

اگر شغل داره و ادم خوبی هست بهتره بیشتر راجع بهش فکر کنی  چون به شما علاقه داره تقریبا نصف راه رو رفته ولی علاقه یکطرفه اصلا خوب نیست

با خودت صادق باش اگر برای ازدواج نمیخوایش بهتره کات کنی تا تکلیفش با خودش مشخص شه

برای خرجایی که کرده هم تا جایی که برات مقدوره بهش برگردون تا دینی به گردنت نباشه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
من صد بار خواستم تمومش کنم و کردم هم، چند روز بعد بهم پیام داده که نمیتونه و لطفا باهاش صحبت کنم و ت ...

خب اگه یه کوچولو دوستش داری بهش فرصت بده ولی اگه واقعا شانسی نداره کلا تموم کن 

ببینید شما باید بصورت جدی باهاش حرف بزنید و قصدتون رو از این رابطه براش بیان کنین جوری باید حرف بزنی ...

چندین بار تلاش کردم، و تموم هم شده، براش توضیح هم دادم باز روی ادامه پافشاری میکنه، نمیدونم دیگه چطور تمومش کنم

خب اگه یه کوچولو دوستش داری بهش فرصت بده ولی اگه واقعا شانسی نداره کلا تموم کن 

دوسش دارم ولی نه در حد ازدواج و شانسی برا ازدواج نداره اونم تمام فکرش اینه که من که الان نگفتم بیا ازدواج کنیم شاید بعدا نظرت تغییر کرد

اخه اون برا ازدواج میخواد من سنم برا ازدواج باهاش پایینه و تصمیمی برا ازدواج ندارم

الان دوتا دختر دایی دارم ک سنشون کمه و عقد هستن ی حرفی زدن ک خیلی خوشم اومد گفتم سنتون کمه گف وقتی کسی ک عاشقته باشه هواتو داشته باشع بشع رفیقت تمام زندگیت بشه همدم تنهایات دیه سن مهم نی عزیزم بعضی وقتا خوبی ی ادم همه چیو جبران میکنه هم‌تنهایی و......