2777
2789
عنوان

یک دقیقه از وقتتون رو بهم میدید☺️

272 بازدید | 12 پست

عزیزای دلم، این متن رو بخونید خالی از لطف نیست، دوستتون دارم❤️

گاهی می شود که فقط مناظره برای اثبات برتری است. هر یک از طرفین می خواهند خود را در بحث بر دیگری فائق سازند این چنین مناظره ای بر دو قسم است:
اول: برای اثبات تفوق حق بر باطل، که اگر با ملایمت و شرائط مذکوره انجام گیرد خود یکی از دستورات مذهبی و رویه ی هر عاقلی است.
این همان دستوری است که قرآن مجید به پیغمبر اکرم صلی الله عليه و آله برای پیشرفت اسلام می دهد: (وجادلهم بالتي هي أحسن). و با آنها به نحوی که آن نیکوتر است مباحثه کن.
دوم: مناظره ای که فقط برای اثبات عظمت و اهمیت شخص خود می باشد، مایل است شخصیت خود را به رخ دیگران بکشد، این مناظره ریشه ی دوستی را قطع می کند خصومت و بدبینی ایجاد می نماید افتراق و دشمنی را زیاد می کند.
امام صادق علیه السلام فرمود: المراء داء ردي" وليس للانسان خصلة شر منه».۳
امراء و جدال دردی است که بشر را به سر حد هلاکت می رساند و برای انسان بدتر از این خصلت چیزی نیست.
اسلام دستور می دهد که مسلمانان این عمل مهلک را ترک کنند مرد عاقل و دانشمند کسی است که وقتی متوجه شد طرف مناظره اش قصد جدل دارد و یا برای خودش چنین نیّتی پیدا شده فورا ترک آن مناظره را بنماید اگر چه مطلب او صددرصد
صحیح و حق است.
پیغمبر اسلام صلی الله علیه و آله فرمود: «اورع الناس من ترك المراء وان كان محقا».۱
پرهیزگار ترین مردم کسی است که ترک جدل و خودنمائی را بنماید اگر چه حق با او باشد.

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

نه😐

می‌خوام از خودم بگم:یه زن۲۲ساله که یه دختر دوساله داره .شوهرش خوبه خوب واژه ی خوبی نیست بهتره بگم عالیه.زندگیه نسبتا آرومی دارن این زن از تاریخ ۱۴۰۰/۶/۲۴تصمیم گرفته بیشتر به خودش بها بده و ارزش خودشو بدونه باشگاه می‌ره رژیم میگیره کتاب میخونه به پوستش میرسه پس انداز می‌کنه.خدایا شکرت واسه این زندگی واسه دخترم واسه شوهرم واسه سلامتیه خودم واسه اینکه کمکم کردی به خودم بیام و قدر خودمو بدونم .دوستت دارم خدا جونم.
نه😐

صاحب اختیارید🙂

این کاربری دست دو تا دختره شر و شیطونه، لطفا در صورتی که مثل شرلوک هلمز کل تاپیک ها رو زیر رو کرده و مغایرتی یافتید، خشتکمون رو نکشید رو سرمون😆😆

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکل اینه که مورد اول اشکال اساسی داره، تو مباحثه فرض باید بر این باشه که من نظرم رو میگم تو هم نظرت رو میگی تهش یا من قبول میکنم یا تو یا هیچکدوم ولی احتمالا در هر دومون انعطافی به وجود میاد یعنی دست کم درکمون از هم بالا میره، 

مباحثه ای که توش یه طرف فرضش اینه که حق داره و طرف مقابل باطله و باید اثبات کنه به هیچ کاری نمیاد انگار داری با سنگ حرف میزنی

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
بستگی داره طرف چه کسی باشه   اگه بچه ام کار اشتباهی بکنه  حتما جنگ میکنم    ...

صد درصد، این واسه اثبات کردن یه حقی به غربیه است، والدین وضیفه تربیت دارن👍

مشکل اینه که مورد اول اشکال اساسی داره، تو مباحثه فرض باید بر این باشه که من نظرم رو میگم تو هم نظرت ...

قربونت برم حتی توی بحث های معمولی یا گفتگو های عادی مون هم دو طرف فکر می‌کنن حق با خودشونه بعد بحث میکنن دیگه، و تازه تو مطلب هم گفته شده که اگر دیدید به قول شما مثل سنگ شدید و فقط میخواید حرف خودتون رو ثابت کنید بحث نکنید بهتره🙃🙂

و حرف شما هم متینه، کلا بحث کردن فقط واسه این که بگی آره من خوبم خیلی ناجوره...

قربونت برم حتی توی بحث های معمولی یا گفتگو های عادی مون هم دو طرف فکر می‌کنن حق با خودشونه بعد بحث م ...

من حرفم اینه که مورد یک و دو شما نوشتید خیلی فرقی ندارن با هم مورد دو شخصی شده ی یک هست، توی یک هم پافشاری بر یک عقیده است. کلا مناظره یعنی ما بدون پیش فرض وارد میشیم. اینکه توی گفتگوهای روزمره مردم چه اشتباهی میکنن که. ملاک نیست

من به تغییرات کوچک متعهدم. وقتی هنوز نمیتونی یک کیلومتر بدوی آرزوی قهرمان ماراتون شدن نکن!
من حرفم اینه که مورد یک و دو شما نوشتید خیلی فرقی ندارن با هم مورد دو شخصی شده ی یک هست، توی یک هم پ ...

والا تا جایی که من میدونم دو تاش راجع به بحث کردنه، دو مورد در مورد نیت مباحثه کننده است که تو اولی صرفا میخواد اون چیزی که عقیده داره رو با دلیل و برهان به طرف بگه،

و توی دومی نیتش اثبات کردن خودشه به بقیه...

یعنی لب مطلب این بود که وقتی میخواید مباحثه کنید نرید واسه ثابت کردن خودتون بحث کنید

تنها دلیلم از زدن این تاپیک این بودش که بلکه

حداقل یه کم هم که شده دعوا های سایت کم بشن...

همین😁